Superleague Ποδόσφαιρο

Κηφισιά vs ΠΑΟΚ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Κηφισιά vs ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (21/12 – 20:00), στην Κηφισιά, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Superleague, ΠΑΟΚ. Στη δημοσίευση αυτή, μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάσταση των ομάδων, ενώ διαθέσιμα είναι και κάποια προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας για το παιχνίδι στη NetBet, με τη σελίδα να έχει διαθέσιμες κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων. Πάρτε τον έλεγχο τον στοιχημάτων σας στα χέρια σας, μέσω της λειτουργίας του Cash Out, μέσω της οποία μπορείτε να λάβετε επιστροφές από τα στοιχήματά σας, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα γεγονότα στα οποία έχετε ποντάρει.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Η Κηφισιά, κατάφερε να πάρει τη 2η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας με 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρας της, με τον Ozegovic να είναι εξαιρετικός  και με 2 γκολ να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη. Έτσι, η Κηφισιά «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον 11 βαθμούς και όντας στην 12 θέση, πάνω από Παναιτωλικό και ΠΑΣ.

Από νίκη έρχεται και ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 1-4 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, πιάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Καθοριστικοί για αυτή την εύκολη νίκη, ήταν οι Murg και Despotov, οι οποίοι πέτυχαν από 2 γκολ, κάνοντας την διαφορά.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Κηφισιάς σε απόδοση 7.90, την ισοπαλία σε απόδοση 4.90 και τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.39. Το over 2.5 γκολ το συναντάμε σε απόδοση 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ σε απόδοση 2.03. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.09, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.74.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / 2 – 1.39:

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, έχοντες 7 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι, θέλει να κλείσει το 2023 μόνος πρώτος στη βαθμολογία, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει, επιβάλλοντας το ρυθμό του και στο ματς με την Κηφισιά. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για τη νίκη και δεν αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.09:

Παρόλο την άσχημη θέση που βρίσκεται στη βαθμολογία, η Κηφισιά παρουσιάζεται ανταγωνιστική στην έδρα της, έχοντας καταφέρει να σκοράρει στα περισσότερα από τα ματς που έχει δώσει εκεί. Έτσι, αναμένουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που η Κηφισιά θα βρει χώρους και θα καταφέρει να σκοράρει. Παίζοντας με ένα πολύ επιθετικό στυλ στα τελευταία παιχνίδια, θεωρούμε ότι θα καταφέρει να σκοράρει και ο ΠΑΟΚ, με το goal goal να είναι ένα σημείο, που έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ