Superleague Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος vs Ολυμπιακός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Ατρόμητος vs Ολυμπιακός

Σπουδαίο ματς για την 15η αγωνιστική της Superleague στο Περιστέρι (21/12 – 20:30), με τον 9ο Ατρόμητο (15 βαθμοί), να υποδέχεται τον 2ο Ολυμπιακό (31 βαθμοί). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να μάθετε τα νέα των 2 ομάδων, καθώς και για να βρείτε μερικές συμβουλές στοιχηματισμού στο παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε στη NetBet Sport και βρείτε κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, καθώς και για άλλα δημοφιλή αθλήματα. Τοποθετήστε τα δελτία σας και λάβετε ανά πάσα στιγμή προσφορές, για να κάνετε Cash Out το δελτίο σας, και να λάβετε επιστροφές χρημάτων, χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρωθεί το γεγονός στο οποίο έχετε στοιχηματίσει.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από σπουδαία νίκη έρχεται στον αγώνα ο Ατρόμητος, νικώντας για τη 14η αγωνιστική, με 3-2 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος χάρη σε ένα εξαιρετικό 20λεπτο, όπου σημείωσε 3 γκολ, κατάφερε να ρίξει από την κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό και να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία.

Από νίκη έρχεται και ο Ολυμπιακός, που παρόλο που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, στην έδρα του Πανσερραϊκού, κατάφερε με ένα πέναλτι του Ελ Αραμπί να πάρει το διπλό, σε μια επικίνδυνη έδρας. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, και θέλουν να επανέλθουν σε αυτή, με νίκη τους και ένα πιθανό στραβοπάτημα των αντιπάλων του.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, η νίκη του Ατρόμητου προσφέρεται σε απόδοση 7.40, η ισοπαλία σε απόδοση 4.60, και η νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.44. Το over 2.5 γκολ το βρίσκουμε σε απόδοση 1.84, με το under 2.5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 1.97. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 2.09, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 σε απόδοση 1.74.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 2.86:

Με τον Ατρόμητο να παραμένει αήττητος στην έδρα του τη φετινή σεζόν, και με την τελευταία του πειστική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, θεωρούμε ότι οι Περιστεριώτες μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, ύστερα από την αλλαγή προπονητή, με την αποστολή του να μην είναι εύκολη, σε μια έδρα σαν το Περιστέρι. Θα επιλέξουμε το παιχνίδι να λήξει με νικητή τον Ατρόμητο ή ισόπαλο, σε μια επιλογή που αξίζει το ρίσκο.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.09:

Και οι 2 ομάδες έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα τελευταία τους 5 ματς στο πρωτάθλημα,  με τις επιθετικές τους γραμμές να αποδεικνύονται αποτελεσματικές. Θεωρούμε ότι αυτό θα συνεχιστεί, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πιέζει για το γκολ, και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει χώρους μέσω αντεπιθέσεων.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/12 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ