Superleague Ποδόσφαιρο

Οι Κερδισμένοι και οι Χαμένοι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου το 2023

Superleague

Μια χρονιά όπου συνέβησαν πολλά ήταν το 2023 στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη Superleague της περασμένης χρονιάς να είναι συναρπαστική, με τελική πρωταθλήτρια την ΑΕΚ, όπως συναρπαστικό είναι και το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, με 4 ομάδες να το διεκδικούν στα ίσια.

Η NetBet Sport προσφέρει αμέτρητες επιλογές στοιχηματισμού για την Superleague, με αποδόσεις ποδοσφαίρου που βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες, μεταξύ των διαφόρων εταιρειών στοιχηματισμού. Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη NetBet, υπάρχει μια πολύ ελκυστική προσφορά για τους νέους χρήστες της σελίδας. Με την προσφορά καλωσορίσματος, μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ στη Superleague 2022-2023 σε μάχη σώμα με σώμα μέχρι τέλους με τον Παναθηναϊκό

Σε μια χρονιά που η ΑΕΚ εγκαινίασε το νέο της γήπεδο, την OPAP Arena, οι κιτρινόμαυροι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Παρόλο που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκος τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία, με 61 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 59 βαθμούς, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στα playoff, με την τελική βαθμολογία να είναι ΑΕΚ 83 βαθμοί, Παναθηναϊκός 78, Ολυμπιακός 73 βαθμοί. Όσον αφορά τις ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Superleague 2 αυτές ήταν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός, τερματίζοντας στις 2 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ποιοι ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα;

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, ο Σεντρίκ Μπακαμπού του Ολυμπιακού τερμάτισε το πρωτάθλημα σαν πρώτος σκόρερ με 18 τέρματα, με τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ να ακολουθεί με 14 γκολ και το Νίκο Καρέλη του Παναιτωλικού με 13. Όσον αφορά τις ασίστ πρώτος σε αυτή την κατηγορία ήταν ο Κάλεντ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με 9. Η ομάδα με τη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων ήταν η ΑΕΚ, με μέσο όρο εισιτηρίων στα παιχνίδια της 27.603, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 19.820 εισιτήρια ανά παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί και η εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν της Superleague, με τον Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ να αναδεικνύεται προπονητής της χρονιάς, τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ καλύτερος ξένος και τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Μεγαλύτερη η μάχη στη Superleague 2023-2024 με 4 διεκδικητές

Όσον αφορά το 1ο κομμάτι της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, λαμβάνοντας υπόψη μέχρι και τη 14η αγωνιστική, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε απόσταση 1 βαθμού, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται και τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Έτσι, προμηνύεται ότι η συνέχεια της σεζόν θα είναι συναρπαστική, με όλες τις ομάδες της τετράδας να παλεύουν στα ίσια για τον τίτλο.

Σχετικά με τους παίκτες των ομάδων της τετράδας που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής, από τον Παναθηναϊκό εξαιρετικοί είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, από την ΑΕΚ σταθερή αξία είναι ο Τσούμπερ, από τον ΠΑΟΚ εξαιρετικοί είναι οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Τάισον, ενώ από τον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν οι Φορτούνης, Ελ Καμπί και Ποντένσε.

Ποιοι δεν έχουν καταφέρει να δικαιώσουν τις προσδοκίες μέχρι στιγμής;

Απογοήτευση μέχρι στιγμής είναι ο Βιλένα του Παναθηναϊκού, ένας παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, με τη μεταγραφή του να κάνει αρκετό θόρυβο, καθώς έχει μια σπουδαία καριέρα μέχρι στιγμής και βρίσκεται και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Η μεταγραφή του από την Εσπανιόλ ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του είναι τετραετές και ανέρχεται σε 1.4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις προσδοκίες όντας αρνητικός πρωταγωνιστής πολλές φορές για την ομάδα του.

Ακόμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που αποκτήθηκε ως ένα δυνατό όνομα, για να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο δρόμο των επιτυχιών, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τελικά απολύθηκε, ύστερα από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Άσχημη σεζόν μέχρι στιγμής από Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι βρίσκονται επί του παρόντος στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και θα πρέπει σίγουρα να ανεβάσουν την απόδοση τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, προερχόταν από μια καλή σεζόν πέρυσι, τερματίζοντας 9ος με 34 βαθμούς, με τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας να ήταν ακόμα μεγαλύτερες για τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, οι Γιαννιώτες βρίσκονται τελευταίοι στην βαθμολογία, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς, και αν δεν αλλάξουν δραματικά την εικόνα τους, θα υποβιβαστούν στη Superleague 2.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ