Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro 2024 Προεπισκόπηση

Euro 2024

Με το Euro 2024 να πλησιάζει, ήρθε η ώρα για τις ομάδες να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη Γερμανία. Με τόσα πολλά ακόμα να παίζονται, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μερικές ακόμα ανατροπές και εκπλήξεις πριν από ένα τεράστιο καλοκαίρι το επόμενο έτος. Καθώς ετοιμαζόμαστε για άλλη μια διεθνή διακοπή, μιλήσαμε με τον tipster μας για να φτιάξουμε ένα παρολί για τον προτελευταίο γύρο των προκριματικών του Euro αυτή την εβδομάδα! Με αποδόσεις ποδοσφαίρου 10,54, μπορείτε να κερδίσετε 105,40€ με μόλις 10€!

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα boost έως και 50% στα κέρδη σας με το μπόνους Παρολί Boost!

Η Ισπανία να κερδίσει τη Σκωτία – 1,21

Όλο το ενδιαφέρον αυτού του ομίλου μέχρι στιγμής είναι η Σκωτία. Τρέχει προς την αυτόματη θέση πρόκρισης μετά από μια περίφημη νίκη στη Γλασκώβη νωρίτερα φέτος. Θα της χαλάσει το πάρτι αυτή την εβδομάδα η ισπανική ομάδα; Παρόλο που η νίκη της Ισπανίας με 7-1 στη Γεωργία και το 6-0 επί της Κύπρου στην προηγούμενη διεθνή διακοπή την έφεραν σε καλή θέση, θα θέλει να κερδίσει αυτή τη φορά για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση των προκριματικών.

Το ισχυρό ρεκόρ τερμάτων της Ισπανίας έρχεται σε αντίθεση με τη σταθερή άμυνα της Σκωτίας, η οποία έχει δεχτεί μόλις μία φορά γκολ σε πέντε προκριματικούς αγώνες και μηδέν γκολ από ανοικτό παιχνίδι. Η Σκωτία είναι η μόνη ομάδα που έχει εμποδίσει την Ισπανία να σκοράρει στα προκριματικά, ωστόσο η πίεση είναι στην έδρα των Ισπανών για να εξασφαλίσουν τη νίκη σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Οι νεαροί παίκτες της Ισπανίας έχουν καλές επιδόσεις σε επίπεδο συλλόγων και θα θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι στην έδρα τους για να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στη Γερμανία το 2024.

Η Γαλλία να κερδίσει την Ολλανδία – 2,18

Η Γαλλία διαθέτει μία από τις ισχυρότερες ομάδες ποδοσφαίρου και πηγαίνει σε αυτό το Euro μετά την ήττα στον τελικό του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γαλλία προηγείται στον όμιλο Β, έξι βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Ronald Koeman, αν και έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω. Η Les Bleus ξεχωρίζει ως πρώτη σκόρερ του ομίλου με 11 γκολ και άψογη αμυντική λειτουργία. Θα έχει το βλέμμα της στραμμένο στην κατάκτηση του Euro το επόμενο καλοκαίρι και στην εξασφάλιση ενός ακόμη διεθνούς τροπαίου με αυτή την απίστευτη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Oranje έχουν τη μοναδική τους ήττα στα προκριματικά από τη Γαλλία, με 4-0 στο Stade de France νωρίτερα φέτος. Η Ολλανδία βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση υπό τον νέο προπονητή Ronald Koeman. Έχει ακόμα πολλά να αποδείξει στη διεθνή σκηνή. Η Γαλλία θα θελήσει να κάνει μια άψογη προκριματική εμφάνιση και μάλλον αυτό είναι που θα δούμε να συμβαίνει στην πορεία προς το Euro. Διαθέτει την ισχυρότερη ομάδα στον κόσμο και συνεχίζει να το αποδεικνύει.

Η Αλβανία να έρθει ισόπαλη με την Τσεχία – 2,87

Η Αλβανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ομίλου, αλλά σε αυτό το παιχνίδι είναι ο πρώτος εναντίον του δεύτερου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Πράγα την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν, αφήνοντας την Αλβανία πρώτη στον όμιλο. Πρόκειται για δύο ομάδες που δίνουν έμφαση στην άμυνα, οπότε είναι πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, και αν κάποιος θα πετύχει ένα γκολ, θα είναι η Αλβανία.

Την προηγούμενη φορά, υπήρξαν μόνο 3 σουτ στο τέρμα σε όλο το παιχνίδι. Καθώς πρόκειται για τον πρώτο εναντίον του δεύτερου, και οι δύο ομάδες μάλλον θα ήταν ευχαριστημένες με την ισοπαλία ώστε να προχωρήσουν σε πιο νικηφόρα παιχνίδια στον όμιλο. Θα είναι μια τεταμένη και δύσκολη αναμέτρηση, με καμία από τις δύο ομάδες να μην θέλει να χάσει αυτό το παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι γραμμένη παντού.

Η Νορβηγία να κερδίσει την Κύπρο – 1,16

Η Νορβηγία διαθέτει αναμφισβήτητα τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον Erling Haaland και Martin Ødegaard, που έκλεισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια. Ο Erling Haaland είναι ο βασικός υποψήφιος να βρει δίχτυα για τη Νορβηγία και να την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Ενώ αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στον όμιλο πίσω από τη Σκωτία και την Ισπανία, μια νίκη για τη Νορβηγία θα μπορούσε να αυξήσει την πίεση.

Θα ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη νορβηγική ομάδα και θα την έφερνε ξεκάθαρα στην κορυφή. Η Κύπρος από την άλλη πλευρά έχει μεγάλα προβλήματα στον όμιλο. Μετά το 6-0 την προηγούμενη φορά απέναντι στους Ισπανούς, η Κύπρος δεν έχει κερδίσει ακόμα παιχνίδι στον όμιλο και δεν το βλέπουμε να συμβαίνει σύντομα. Η Νορβηγία είναι δικαίως το ξεκάθαρο φαβορί για αυτό το παιχνίδι.

Η Πορτογαλία να κερδίσει τη Σλοβακία – 1,20

Η Πορτογαλία νίκησε τη Σλοβακία την προηγούμενη φορά σε αυτή την αναμέτρηση και ήρθε στην πρώτη θέση. Για την Πορτογαλία, είναι μια ευκαιρία να συνεχίσει μια τέλεια προκριματική εμφάνιση. Η Μαντσεστερ Σίτι θα έχει τον Bernardo Silva πίσω μετά από τον τραυματισμό του και ο Roberto Martinez θα έχει μια πλήρη σύνθεση για να επιλέξει. Την προηγούμενη φορά νίκησε το Λουξεμβούργο με το επιβλητικό 9-0 και έχει πολλές ελπίδες για το Euro της Γερμανίας. Αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει την ίδια πίεση, γεγονός που θα μπορούσε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της Πορτογαλίας.

Η Σλοβακία είναι αήττητη, εκτός από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την πορτογαλική ομάδα, και θα θέλει να πιέσει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας μέχρι τέλους. Αν όχι, τουλάχιστον να εδραιώσει τη δεύτερη θέση και να εξασφαλίσει μια θέση στο Euro. Ωστόσο, η Πορτογαλία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, οπότε θα θέλει να κερδίσει και σίγουρα έχει την ποιότητα να καταβάλει τους Σλοβάκους.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ