Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Συμβουλές στοιχηματισμού

ποδοσφαίρου

Δύο παιχνίδια απομένουν για το ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα πριν από τη διεθνή διακοπή, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο. Αναλύσαμε και τα δύο παιχνίδια και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Το αήττητο σερί της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τον ΟΦΗ Κρήτης. Αυτό θα έχει κάπως αμβλύνει τη δυναμική της μετά τις διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου. Τώρα βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, αν και είναι ακόμη ένα παιχνίδι μείον.

Περιμένουμε να επιστρέψει στις νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν υποδέχεται τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στην 13η θέση . Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα έξι πρώτα παιχνίδια τους και δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα τέσσερα από αυτά. Καμία ομάδα της κατηγορίας δεν έχει πετύχει λιγότερα γκολ από τον Παναιτωλικό και είναι πιθανό να δυσκολευτεί και πάλι εκτός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Νίκη της ΑΕΚ χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,36

Δεδομένης της κακής επίδοσης της φιλοξενούμενης ομάδας στο σκοράρισμα, στηρίζουμε την ΑΕΚ να κερδίσει και να κρατήσει ένα καθαρό φύλλο αγώνα.

Under 3,5 γκολ – 1,80

Στις τέσσερις από τις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκε under 3,5 γκολ.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς με νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο. Πηγαίνει σε αυτή την αναμέτρηση με τέσσερις νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια του, έχοντας χάσει μόλις μία φορά, από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην κατηγορία που έχει πετύχει περισσότερα γκολ και έχει δεχθεί λιγότερα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα επιδιώξει να συνεχίσει τη δυναμική του στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Ατρόμητος είναι τρίτος από το τέλος έχοντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Επίσης, δυσκολεύεται να βρει δίχτυα και δεν έχει σκοράρει ακόμα πάνω από μία φορά σε ένα παιχνίδι. Έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του μέχρι σήμερα και δεν περιμένουμε να βελτιωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,73

Περιμένουμε μια άνετη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι σε ένα από τα λιγότερο παραγωγικά σε γκολ σύνολα του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός over 2 γκολ – 1,50

Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 2+ γκολ σε τέσσερα από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων με τον Αστέρα Τρίπολης και πέντε με τον Παναιτωλικό. Ωραίες αποδόσεις για να σκοράρει τρία γκολ, ή επιστροφή του πονταρίσματός σας αν καταφέρει να βρει δίχτυα μόνο δύο φορές.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ