Ποδόσφαιρο

Παρολί Αγγλικού ποδοσφαίρου, Συμβουλές & Προβλέψεις

ποδοσφαίρου

Μία ακόμη εβδομάδα εγχώριου ποδοσφαίρου πριν από τη διεθνή διακοπή, οπότε ας την απολαύσουμε όσο είναι εδώ! Ψάξαμε τα κορυφαία πρωταθλήματα της Αγγλίας ενόψει της δράσης αυτού του Σαββατοκύριακου και επιλέξαμε ένα πενταπλό Παρολί με αποδόσεις ποδοσφαίρου 15,72, όπου με ένα δεκάρικο μπορείτε να κερδίσετε 168.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει την Μπρέντφορντ – 1,68

Ξέρουμε τι σκέφτεστε, αυτό είναι ήδη ένα χαμένο στοίχημα. Απλά ακούστε μας. Υπήρχαν σημάδια ζωής στο Ολντ Τράφορντ στην ήττα με 3-2 από τη Γαλατασαράι. Αν δεν υπήρχε η γκάφα του Andre Onana, είναι πολύ πιθανό να είχαν διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Ο Rasmus Hojlund είναι κάποιος που τράβηξε τα βλέμματα και γεμάτος αυτοπεποίθηση, θα ελπίζει να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα το Σάββατο.

Η Μπρέντφορντ ξεκίνησε καλά, αλλά έκτοτε δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα ύψη που κατάφερε πέρυσι. Είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε χρόνια, με την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Έβερτον να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τον Thomas Frank. Είναι μεγάλο ζητούμενο για τις μέλισσες να τερματίσουν αυτή την κακή φόρμα στο Μάντσεστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει την Άρσεναλ – 2,41

Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι που μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στην κούρσα για τον τίτλο. Όταν κοιτάζουμε το head-to-head, δεν είναι ωραίο για τους Κανονιέρηδες. Έχουν να νικήσουν τη Σίτι σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ από το 2015. Για να το θέσουμε αυτό σε σωστή προοπτική, ο Theo Walcott και ο Olivier Giroud πέτυχαν τα γκολ, με τον Mesut Ozil να έχει δύο ασίστ.

Σίγουρα, υπήρξαν σημάδια αδυναμίας της Σίτι, αλλά αυτά εμφανίζονται πάντα όταν υπάρχει πίεση. Η ομάδα του Pep Guardiola δεν γνωρίζει άλλον τρόπο. Οι Sky Blues έχουν κερδίσει τα επτά από τα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια τους στο Emirates και δεν περιμένουμε να τους δούμε να στραβοπατάνε σε αυτή την αναμέτρηση-μαμούθ.

Η Ίπσουιτς Τάουν να κερδίσει την Πρέστον – 1,67

Πίσω στο πρωτάθλημα, όπου η Ιπσουιτς Τάουν του Κίεραν ΜακΚένα υποδέχεται την Πρέστον. Μετά την καταιγιστική πορεία 98 βαθμών για την αυτόματη άνοδο από τη League One, η Ίπσουιτς συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Έχει κερδίσει οκτώ από τα 10 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος και επανήλθε από το 2-0 για να πάρει το σκαλπ της Γουλβς στο EFL Cup.

Η Πρέστον είναι μια ακόμα ομάδα που έχει φιλοδοξίες για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η συντριβή με 4-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ δεν έχει κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή της. Δεν υπάρχουν πολλά πιο δύσκολα μέρη για να πάει κανείς αυτή τη στιγμή από το Portman Road.

Η Λιντς να κερδίσει την Μπρίστολ Σίτι – 1,52

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η Λιντς να ανεβαίνει στον πίνακα. Διαθέτει ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σύνολα της κατηγορίας με παίκτες που θα έκαναν δουλειά σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η προσθήκη του Joel Piroe φαίνεται έξυπνη, με τον πρώην παίκτη της Σουόνσι να έχει ήδη ξαναβρεί τη φόρμα σκοραρίσματος της περασμένης περιόδου.

Η Μπρίστολ Σίτι μοιάζει να προορίζεται για άλλη μια θέση στη μέση του πίνακα. Δεν υπάρχει καμία συνέπεια στα αποτελέσματά της. Το Elland Road είναι το πιο δύσκολο μέρος και θα ήταν καλό να κλέψουν έναν βαθμό.

Η Λέστερ να κερδίσει τη Στόουκ – 1,53

Οι Αλεπούδες έχουν βρει το κλειδί σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Jamie Vardy στην πραγματικότητα κάνει πάρτι, όπως και ο απόφοιτος της ακαδημίας Kasey McAteer. Η ομάδα τους είναι επίπεδα πάνω από τις ομάδες που θα αντιμετωπίζουν κάθε εβδομάδα και δεν βλέπουμε πώς είναι δυνατό να μην επανέλθουν άμεσα στην πρώτη γραμμή της βαθμολογίας.

Η Στόουκ έχει κολλήσει στο πουθενά εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πάντα πολύ καλή για να υποβιβαστεί, αλλά ποτέ δεν απειλεί στα πλέι οφ. Το ίδιο περιμένουμε και φέτος από τους Πότερς.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ