Ποδόσφαιρο

Γιουρόπα Λιγκ: ΑΕΚ – Άγιαξ Προεπισκόπηση

ΑΕΚ – Άγιαξ

Μετά τη νίκη με 3-2 επί της Μπράιτον στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, η ΑΕΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ εντός έδρας με αντίπαλο τον Άγιαξ. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι παίκτες μπορούν να λάβουν ένα Παρολί Boost έως και 50% στα κέρδη τους όταν τοποθετούν έναν παρολί με τουλάχιστον τρεις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,60 ανά επιλογή).

ΑΕΚ – Άγιαξ, Προεπισκόπηση

Ήταν ένα ονειρικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο “Amex” της νότιας ακτής της Αγγλίας, καθώς ο Ezequiel Ponce σκόραρε στο 84ο λεπτό για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ελπίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την σιγουριά στη δεύτερη αγωνιστική, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην ΟΠΑΠ Αρένα τον γίγαντα της Ευρώπης Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί έρχονται μετά από ένα από τα χειρότερα ξεκινήματά τους στη σεζόν. Βρίσκονται στην 15η θέση στην Eredivisie έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους. Επίσης, δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη στο πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς έχασαν δύο φορές το προβάδισμα και έμειναν στο 3-3 στην έδρα της Μαρσέιγ.

Η ΑΕΚ φαίνεται να έχει μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσει τον Άγιαξ, αλλά προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ Κρήτης. Αυτή η ήττα την έκανε να μείνει ήδη οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με τον τίτλο της ελληνικής Σούπερ Λίγκα να μοιάζει εκτός ορίζοντα ακόμα και σε αυτό το πρώιμο στάδιο.

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Ευρώπη που πλέον κατέχει την πρώτη θέση για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. ΑΕΚ και Άγιαξ έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στην αγωνιστική τους ιστορία, και οι τέσσερις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν αποτελεί καλό ανάγνωσμα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, μιας και η ομάδα έχει χάσει και τις τέσσερις και έχει να σκοράρει απέναντι στην ολλανδική αντίπαλο από την ήττα με 2-1 το 1994.

ΟΙ πιο πρόσφατες αποδόσεις στοιχήματος στο Γιουρόπα Λιγκ

Παρά το κακό ιστορικό της σε αυτό το παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι φαβορί 2,16 για τη νίκη εντός έδρας. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Άγιαξ είναι αουτσάιντερ στο 3,15, ενώ η ισοπαλία εκτιμάται στο 3,72.

Αναμένονται γκολ σε αυτό το παιχνίδι, με το over 1,5 (1,18), το over 2,5 (1,58), ακόμα και το over 3,5 (2,43) να προσελκύει μεγάλη προσοχή. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα είναι επίσης μεγάλο φαβορί στο 1,52.

ΑΕΚ – Άγιαξ, Προγνωστικά στοιχηματισμού

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 1,52

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και στα πέντε από τα οκτώ προηγούμενα του Άγιαξ. Αφού είδαμε πέντε γκολ στη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον και έξι στην ισοπαλία του Άγιαξ με τη Μαρσέιγ, είναι σαφές ότι και οι δύο επιθέσεις έχουν αρκετή ποιότητα. Αυτές είναι καλές αποδόσεις για να βρουν και οι δύο δίχτυα την Πέμπτη.

Ισοπαλία – 3,72

Ο Άγιαξ μπορεί να είχε ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά περιμένουμε ότι τελικά θα τα καταφέρει. Υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών σε όλη την ομάδα και σίγουρα είναι θέμα χρόνου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ