Ποδόσφαιρο

Παρολί Αγγλικού ποδοσφαίρου, Συμβουλές και προβλέψεις

Μετά τη δράση στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο! Με μερικές τεράστιες αναμετρήσεις στην κορυφαία κατηγορία, το Σαββατοκύριακο θα είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο δράσης. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν επίσης μερικές τεράστιες αναμετρήσεις στην Championship, τη League One και τη League Two για όλους.

Εξάλλου, δεν είναι μόνο η κορυφαία κατηγορία. Με τόσα πολλά παιχνίδια για να διαλέξετε, μιλήσαμε με τον ποδοσφαιρικό μας tipster, ο οποίος έριξε μια ματιά στις αποδόσεις του ποδοσφαίρου και έφτιαξε ένα παρολί που μπορεί να σας δώσει 239 ευρώ με μόνο ένα πεντάευρo!

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε αυξημένα κέρδη έως και 50% όταν τοποθετείτε ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις ομάδες (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή). Τρεις ομάδες θα σας ανταμείψουν με 3% boost στα κέρδη, και 15 ομάδες, μπορούν να σας ανταμείψουν με 50% boost!

Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει τη Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς @ 1,31

Ας ξεκινήσουμε με κάτι εύκολο. Οι παίκτες του Pep έχουν ξεκινήσει σχεδόν τέλεια τη σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι μαχητές φαίνεται να είναι αφηνιασμένοι και ταξιδεύουν στο Molineux αυτό το Σαββατοκύριακο με την ελπίδα να κάνουν έξι στις έξι νίκες και να ξεκινήσουν τέλεια τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η αρχή ήταν δύσκολη για τους Γουόντερερς. Ενώ μπορεί να τους παρηγορεί το γεγονός ότι έπαιξαν καλά απέναντι στη Λίβερπουλ, οι παίκτες του Jurgen Klopp ήταν πολύ φορτωμένοι αλλά με ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες – απλά έφυγαν με άδεια χέρια. Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ίπσουιτς αυτή την εβδομάδα τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τη Γουλβς. Θα μπορούσε να είναι ένα ερώτημα για το με πόσα θα χάσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Τότεναμ να κερδίσει τη Λίβερπουλ @ 2,91

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Λίβερπουλ φαίνεται να φέρνει πάντα περίεργα αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό, η Λίβερπουλ ήταν πολύ καλύτερη από τα Σπιρούνια. Έχει να τους κερδίσει στο πρωτάθλημα από το μακρινό 2017, όταν οι δύο ομάδες είχαν εντελώς διαφορετική σύνθεση. Τα Σπιρούνια έχουν από τότε αλλάξει γήπεδο, έχουν αποκτήσει 3 νέους προπονητές και έχουν χάσει τον ταλαντούχο μπροστάρη τους, τον Harry Kane. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα αρχίζουν όντως να αλλάζουν γι’ αυτούς και υπό τον Ange Posticoglue μοιάζουν με έναν εντελώς διαφορετικό σύλλογο, πόσο μάλλον ομάδα.

Φρέσκια από το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ένα παιχνίδι με το οποίο θα είναι σχετικά ευχαριστημένη, έρχεται στην έδρα της αυτή την εβδομάδα και θέλει να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα. Για τη Λίβερπουλ, φέτος όλα αφορούν το πρωτάθλημα και δεν έχει κάνει ακόμα το παραμικρό λάθος. Ωστόσο, αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο τεστ της σεζόν για τους “κόκκινους” αφού δεν έχουν παίξει ακόμα με ομάδα τέτοιας ποιότητας. Αφού έμειναν πίσω στο σκορ την περασμένη εβδομάδα από την Άρσεναλ και είχαν την αποφασιστικότητα να ανακάμψουν, έρχονται σε αυτή την αναμέτρηση σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση. Φαίνεται ότι τα Σπιρούνια είναι πραγματικά μια υπολογίσιμη δύναμη φέτος και θα ελπίζουν να πετύχουν τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μπράιτον & Χόουβ να κερδίσει την Άστον Βίλα @ 2,56

Υπάρχει καλύτερα διοικούμενη ομάδα στο αγγλικό, ίσως και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή από την Μπράιτον; Μάλλον όχι. Μετά από άλλη μια νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναρωτιέσαι αν η φούσκα τους θα σκάσει ποτέ. Είναι προορισμένη για έναν πραγματικό τίτλο και μια ποδοσφαιρική ώθηση στο Τσάμπιονς Λιγκ; Καθώς περνούν οι εβδομάδες και το ελεύθερο, ρευστό και ειλικρινά εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται από τους παίκτες του De Zerbis, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να το επιδιώξουν. Φαίνεται να έχουν το δυναμικό, τον προπονητή και το στήσιμο για να βγάλουν όλη την ποιότητα που μπορεί να έχουν οι παίκτες.

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο σκληρό για τη Βίλα. Μετά τη νίκη επί της Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα θα είναι γεμάτη ζωντάνια και θα θέλει να συνεχίσει την καλή της φόρμα και σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, το να νικήσεις την Τσέλσι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν δήλωση νίκης για τη Βίλα, αντιμετωπίζει πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο αυτό το Σαββατοκύριακο και οι Γλάροι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη φέτος.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ να κερδίσει τη Σαουθάμπτον @ 2,24

Κανονικά, δεν ποντάρουμε ποτέ στην πρόωρη σέντρα. Ωστόσο, θα κάνουμε μια εξαίρεση για αυτό το παιχνίδι, καθώς η Λιντς αντιμετωπίζει τους Αγίους. Η Λιντς έχει να χάσει από τη Σαουθάμπτον από τον Απρίλιο του 2022 και μοιάζει με μία από τις φορμαρισμένες ομάδες της Championship τον τελευταίο καιρό. Αφού διέλυσε με 3-0 τη Γουότφορντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, θα θέλει να συνεχίσει αυτή τη φόρμα καθώς πηγαίνει στο Σεντ Μάρις. Ο επιθετικός Joel Pirio είναι εκπληκτικός και εξελίσσεται γρήγορα σε αγαπημένο των οπαδών.

Από την άλλη πλευρά, μετά από ένα λαμπρό ξεκίνημα, η Σαουθάμπτον αντιμετώπισε προβλήματα. Ο νέος προπονητής Russell Martin έδειχνε ανεβασμένος, αλλά μετά την εκτός έδρας συντριβή με 5-0 στη Σάντερλαντ, τις ήττες από Λέστερ και Ίπσουιτς, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά στη Νότια Ακτή. Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι οι οπαδοί των Αγίων να απογοητευτούν από τον νέο τους προπονητή; Η Λιντς θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αιωρούνται αυτό το Σαββατοκύριακο και να συνεχίσει την προσπάθεια για άνοδο.

Η Έξετερ να κερδίσει τη Νορθάμπτον @ 2,03

Η Έξετερ θέλει να συνεχίσει την καλή της φόρμα αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στους Κόμπλερς. Η αξιοσημείωτη νίκη της Έξετερ επί της Λούτον της Πρέμιερ Λιγκ ήταν η ανατροπή της σεζόν μέχρι στιγμής και η ομάδα εκπέμπει μια θετική αύρα αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα, αλλά ελπίζει ότι η μεσοβδόμαδη νίκη θα της δώσει μια ανάσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Νορθάμπτον δυσκολεύεται και έχει χάσει τα τρία τελευταία της παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα για μια ομάδα που ανέβηκε πέρυσι. Αποδεικνύεται ότι στη League One είναι πολύ δύσκολη η δουλειά για έναν σύλλογο όπως η Νορθάμπτον. Η Έξετερ θα θελήσει να βάλει τα νέα παιδιά στη μάχη και να συνεχίσει την καλή της απόδοση. Θα μπορούσαμε να τη δούμε να ανεβαίνει στην κατάταξη πατώντας στην περίφημη νίκη της;

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ