Ποδόσφαιρο

Ευρωπαϊκό Παρολί: Συμβουλές & Προβλέψεις ποδοσφαίρου

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει άφθονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της ηπείρου και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά για το ποδοσφαιρικό στοίχημα για να σας βοηθήσουμε με τις επιλογές σας. Με απόδοση 29,18 ένα στοίχημα των 10 ευρώ στο πενταπλό παρολί μας μπορεί να σας αποφέρει 291 ευρώ.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Η Μπράιτον να κερδίσει την Άστον Βίλα – 2,57

Αυτό αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Villa Park μεταξύ δύο προπονητών που ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό με τους αντίστοιχους συλλόγους τους. Ο Unai Emery έχει στο πλευρό του τους οπαδούς της Βίλα μετά την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής παρουσίας και συνεχίζει φέτος από εκεί που σταμάτησε. Οι νέες τους μεταγραφές έχουν προσαρμοστεί μια χαρά, με τον πρώην εξτρέμ της Λεβερκούζεν, Moussa Diaby, να είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, η Βίλα έχει δείξει κατά καιρούς αμυντικές αδυναμίες, δεχόμενη πέντε γκολ από τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα της σεζόν, καθώς και τρία από τη Λίβερπουλ και τη Λέγκια Βαρσοβίας στη Conference League. Η Μπράιτον δεν έχει δείξει καμία τέτοια αδυναμία. Υπό την καθοδήγηση του Roberto De Zerbi, οι Γλάροι θα αντιμετωπίσουν αυτή τη διοργάνωση ως πιθανό έπαθλο.

Η Λεβερκούζεν να κερδίσει τη Μάιντς – 1,57

Ο Xabi Alonso έχει πιάσει για τα καλά δουλειά στη Γερμανία. Η Λεβερκούζεν είναι δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάγερν στη διαφορά τερμάτων, καθώς μόλις δύο αγωνιστικές πριν από την έναρξη της διοργάνωσης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την κοντινή της αντίπαλο. Σκοράρει γκολ για πλάκα, η ομάδα του Alonso έχει βάλει 17 γκολ σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον νεοαποκτηθέντα Victor Boniface να βάζει φωτιά στην Μπουντεσλίγκα από τότε που ήρθε από την Ουνιόν Σεν Ζιλιέ.

Η Μάιντς είναι ο άτυχος αντίπαλός της αυτό το Σαββατοκύριακο. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αφού έχει πάρει μόλις έναν βαθμό σε πέντε παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ένα έργο κατεδάφισης.

Η Μίλαν να κερδίσει τη Λάτσιο – 1,76

Αφήνοντας στην άκρη την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου με 5-1, η Μίλαν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τις υποχρεώσεις της και θα την στηρίξουμε να συνεχίσει να πιέζει τους αντιπάλους της στην κορυφή με άλλους τρεις βαθμούς.

Η Λάτσιο δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά και έχει ήδη υποστεί ήττες από τις Λέτσε, Τζένοα και Γιουβέντους. Στη Ρώμη δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν υπάρχει χειρότερο μέρος για να βρεθείς όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά από το Σαν Σίρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει τη Τζιρόνα – 1,92

Μετά από ένα απίστευτο ξεκίνημα στη σεζόν, η Τζιρόνα βρίσκεται στην κορυφή της La Liga. Έχει ήδη παραμερίσει τις Χετάφε, Γρανάδα και Μαγιόρκα, σκοράροντας 12 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο, η Σεβίλλη είναι η μόνη πραγματικά κορυφαία ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής. Περιμένουμε η τύχη της να εξαντληθεί όταν καταφθάσουν στην πόλη η Los Blancos.

Οι Μαδριλένοι τα βρήκαν δύσκολα με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, τερματίζοντας το αήττητο ξεκίνημά τους στη σεζόν. Όμως έχουν πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα για να βρίσκονται οπουδήποτε αλλού εκτός από την πρώτη δυάδα. Με το νεαρό αστέρι Jude Bellingham να τραβάει τη Ρεάλ προς τη δόξα, περιμένουμε να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Η Μονακό να κερδίσει τη Μαρσέιγ – 2,14

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ. Το αήττητο ξεκίνημα της Μονακό ανακόπηκε από την ήττα με 1-0 από τη Νις την περασμένη αγωνιστική, αλλά στηρίζουμε την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Η Μονακό έχει ήδη ξεφορτωθεί με άνεση κάποιες δύσκολες ομάδες, όπως οι νίκες με 3-0 επί του Στρασβούργου και της Λανς.

Δεν ήταν και το χειρότερο ξεκίνημα στη σεζόν για τη Μαρσέιγ, αλλά θα έρθει σε αυτό το παιχνίδι χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αφού μόλις είχε ηττηθεί με 4-0 στο Parc des Princes. Εδώ θα παλέψει για την αξιοπρέπειά της.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ