Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η περσινή νικήτρια του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, ΑΕΚ ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να αποδειχθεί προοίμιο για τον φετινό τίτλο. Αναλύσαμε το επερχόμενο παιχνίδι και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ενόψει του αγώνα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα, αλλά τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί στον πίνακα κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα, κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια του χωρίς να δεχτεί γκολ. Αντίθετα, η ΑΕΚ έχει κερδίσει μόλις μία φορά και έχει φέρει δύο ισοπαλίες, οπότε αν και είναι αήττητη, θα επιδιώξει να αποκτήσει δυναμική.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με την άμυνα του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ωστόσο, ήταν και στα καλύτερά του στην ελεύθερη ροή και στην επίθεση την τελευταία φορά, στη νίκη με 5-0 στον Παναιτωλικό, με τον Βραζιλιάνο Bernard να πετυχαίνει χατ-τρικ σε μια πραγματικά μονόπλευρη αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ είχε αναμφίβολα ένα πιο δύσκολο ξεκίνημα στην αγωνιστική, αλλά έχει περάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της χωρίς ήττα. Αυτό περιλαμβάνει την ισοπαλία 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Η ΑΕΚ στάθηκε τελικά άτυχη που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, όταν ακυρώθηκε γκολ στο 60ό λεπτό για χέρι.

Αυτή είναι συνήθως μια πολύ ισορροπημένη αναμέτρηση. Τέσσερις από τις έξι τελευταίες συναντήσεις έχουν λήξει ισόπαλες, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει μία φορά και την ΑΕΚ μία φορά. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν τρεις ισοπαλίες χωρίς τέρματα, με τις άμυνες να είναι συνήθως ανώτερες σε αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Αποδόσεις Στοιχήματος

Οι οικοδεσπότες του Παναθηναϊκού είναι οι αγαπημένοι με απόδοση 2,28 στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ ως αουτσάιντερ με απόδοση 3,21 και ένας ισοπαλία να κοστίζει 2,99. Δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλά γκολ, με πάνω από 2,5 γκολ να έχει απόδοση 2,33 και πάνω από 3 γκολ να έχει απόδοση 3,60.

Ο Άντραζ Σποράρ έχει τις υψηλότερες πιθανότητες να ανοίξει το σκορ με απόδοση 6,00, ακολουθούμενος από τον Αίτορ Κανταλπιέδρα (6,50), τον Φώτη Ιωαννίδη (7,00), τον Εσεκιέλ Πόνσε (7,50) και τον Λέβι Γκαρσία (8,00).

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, λιγότερα από 3,5 γκολ και κάθε ομάδα να πάρει πάνω από 2,5 κόρνερς – 4,33

Αυτό το ειδικό στοίχημα Bet Builder επικεντρώνεται σε έναν ισοπαλιτικό αγώνα 1-1. Δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν πολλά περισσότερα γκολ από αυτά. Θα υπάρχει πολλός επιθετικός ταλέντο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε αυτό το στάδιο, νομίζουμε ότι και οι δύο ομάδες θα προτιμούσαν πιθανώς να εξισορροπήσουν τον αγώνα με έναν βαθμό.

Ισοπαλία – 2,99

Μια ευκαιρία να τριπλασιάσετε τα χρήματά σας στην ισοπαλία φαίνεται μια εξαιρετική επιλογή. Όπως έχει αναφερθεί προηγουμένως, τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, τρία από αυτά χωρίς γκολ. Σπάνια υπήρξε πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ελληνικών γιγάντων, και νομίζουμε ότι θα είναι δύσκολο να τους χωρίσουν και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη αναμέτρηση της Super League.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ