Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Προεπισκόπηση 5ης αγωνιστικής

Είναι δύσκολα τα πράγματα στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα ενόψει της 5ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ολυμπιακός – Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει δυνατά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, κερδίζοντας τρεις από τους τέσσερις πρώτους αγώνες του, χάνοντας βαθμούς μόνο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ με 1-1. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα ενόψει της 5ης αγωνιστικής, αν και ο δεύτερος Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι 47 φορές πρωταθλητές θα θέλουν οπωσδήποτε να ασκήσουν από νωρίς πίεση στους αντιπάλους τους και μπορούν να το πετύχουν με νίκη επί της νεοφώτιστης Κηφισιάς.

Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 11 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις ένα σε τέσσερις αγώνες μέχρι στιγμής και φαίνεται να είναι πολύ ισχυροί για τους φιλοξενούμενους που έχουν κερδίσει μόνο μία φορά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές τους. Αυτή η νίκη ήρθε κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ τα υπόλοιπα αποτελέσματά τους περιλαμβάνουν ήττες από τα Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ, καθώς και την πρόσφατη ισοπαλία 4-4 με τον Πανσερραϊκό. Οι νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα αναμφίβολα θα τα δώσουν όλα στον Πειραιά, αλλά δεν αναμένεται να φύγουν με βαθμούς.

Ολυμπιακός να κερδίσει – 1,15

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Αυτό αναμένεται να αποδειχθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις θέσεις 4 και 5. Ο τέταρτος ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά με νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και της Κηφισιάς, αλλά έκτοτε ηττήθηκε από τον ΟΦΗ και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη. Θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που θέλει να βελτιώσει την 11η θέση της περασμένης σεζόν.

Τα Γιάννινα μπορεί να βρίσκονται με άνεση στο πρώτο μισό του πίνακα, αλλά έχουν να κερδίσουν από την πρώτη αγωνιστική της σεζόν. Έκτοτε έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με τα πράγματα να μην γίνονται πιο εύκολα καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ. Το πρόσφατο head-to-head σε αυτή την αναμέτρηση δεν αποτελεί καλό ανάγνωσμα για τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει χάσει τα πέντε από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα σε πέντε περιπτώσεις. Θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους.

ΠΑΟΚ να κερδίσει – 1,66

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Αφού τερμάτισε δεύτερος πέρυσι πίσω από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ελπίζει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να σηκώσει το τρόπαιο. Αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του νωρίς στη φετινή σεζόν και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή φόρμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής χωρίς να δεχτεί γκολ, βάζοντας πέντε γκολ στον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική.

Η ΑΕΚ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, αλλά παραμένει αήττητη ενόψει της αναμέτρησης με τον αντίπαλο Παναθηναϊκό. Αυτό θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, ακόμη και τόσο νωρίς στη σεζόν, και εμείς στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μετά από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Παναθηναϊκός να κερδίσει – 2.28

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ