Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προεπισκόπηση

Το ελληνικό πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα επιστρέφει και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον 47 φορές νικητή Ολυμπιακό. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προεπισκόπηση

Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό σκοπό μετά την απώλεια του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου την περασμένη σεζόν. Ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2023/24 με τρεις διαδοχικές νίκες και χωρίς να δεχτεί γκολ. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, πηγαίνοντας στην αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη χάσει βαθμούς.

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι της με τον Πανσερραϊκό, πριν επιστρέψει στις νίκες εκτός έδρας με τον Βόλο. Γνωρίζει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει πολλούς βαθμούς ακόμα, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να είναι μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την κορυφή μαζί με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχουμε μια πολύ δύσκολη σεζόν στην κορυφή, με αυτό το παιχνίδι να έχει τεράστιες συνέπειες παρά το γεγονός ότι διεξάγεται τόσο νωρίς στη σεζόν.

Δυστυχώς για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει κυριαρχήσει σε αυτό το παιχνίδι, ακόμη και στην ΟΠΑΠ Αρένα στην Αθήνα. Στα τελευταία 10 ταξίδια του για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Ο Ολυμπιακός δεν κυριάρχησε μόνο στην ελληνική Σούπερ Λίγκα από νωρίς, αλλά είχε επιτυχίες και στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Επικράτησε δύσκολα της Γκενκ με 2-1 σε δύο αγώνες, πριν νικήσει με 6-1 τη σερβική Κουκαρίτσκι σε δύο αγώνες και να κερδίσει μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, το όνειρο της ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε νωρίς, όταν ηττήθηκε με 1-0 και 2-1 από την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα, Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του στη σεζόν, ο Ολυμπιακός θα πάει στην Αθήνα ως αουτσάιντερ 3,37. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την επικράτηση στην έδρα της στο 2,14, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 3,13. Δεν αναμένονται πολλά γκολ, με το Over 2,5 να είναι αρκετό για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας στο 2,08. Το Under 2,5 είναι αρκετά καλό στο 1,69.

Ο Αργεντινός Ezequiel Ponce είναι αυτός που προηγείται για να ανοίξει το σκορ για την ΑΕΚ με απόδοση 6,00, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Μασούρα σε απόδοση 15,00 για να ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Συμβουλές Στοιχηματισμού

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός να κερδίσει – 3,37

Η απόδοση αυτή είναι πολύ καλή, δεδομένου του ισχυρού εκτός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ. Έχει επίσης ξεκινήσει απίστευτα καλά τη σεζόν και φαίνεται να είναι η ομάδα που μπορεί να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση.

Γιώργος Μασούρας να σκοράρει πρώτος – 15,00

Ο Μασούρας έχει σκοράρει τρία γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια της ελληνικής Σούπερ Λίγκα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ήταν επίσης στον πίνακα των σκόρερ στον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και πέτυχε δύο τέρματα στο 5-0 της Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 εναντίον του Γιβραλτάρ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ