Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: 5η Αγωνιστική Παρολί

Μετά από μια σύντομη διακοπή για τα τελευταία προκριματικά του Euro 2024, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει! Κάναμε μια προεπισκόπηση των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε αυξημένα κέρδη έως και 50% όταν τοποθετείτε ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις ομάδες (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή). Τρεις ομάδες θα σας ανταμείψουν με 3% boost στα κέρδη, και 15 ομάδες, μπορούν να σας ανταμείψουν με 50% boost!

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι είναι η μόνη ομάδα με 100% ρεκόρ που παραμένει ανέπαφη και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Την προηγούμενη φορά επικράτησε με 5-1 της Φούλαμ και ελπίζει να φύγει αλώβητη από το στάδιο του Λονδίνου απέναντι στην ομάδα της Γουέστ Χαμ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Τα ερωτηματικά παρέμεναν γύρω από τον David Moyes ακόμη και μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, αλλά ο Σκωτσέζος έχει καταφέρει να φιμώσει τους επικριτές του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Τα σφυριά έχουν κερδίσει τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους χωρίς ήττα, κερδίζοντας στην πορεία την Τσέλσι και την Μπράιτον με 3-1. Ο Moyes θα έκοβε το χέρι του για έναν πόντο το Σάββατο, αλλά το ρεκόρ του απέναντι στους πρωταθλητές δεν είναι καλό δείγμα αναφοράς. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 24 φορές την τελευταία δεκαετία, με τη Σίτι να έχει κερδίσει 17 φορές και να έχει χάσει μόλις δύο. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά η Σίτι πάντα βρίσκει τον τρόπο να περάσει.

Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει @ 1,46

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Η Μπράιτον ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε φέτος, κερδίζοντας τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της και σκοράροντας γκολ για πλάκα. Δεν έχει κρατήσει ακόμα καθαρό φύλλο αγώνα – έχει δεχτεί από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής – αλλά με 12 γκολ είναι η πρώτη σκόρερ της κατηγορίας. Οι Γλάροι θα επιδιώξουν να κάνουν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα επί της Γιουνάιτεντ όταν έρθουν στο Ολντ Τράφορντ αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τις νίκες με 4-0, 2-1 και 1-0.

Η ομάδα του Erik ten Hag έχει ξεκινήσει με αναταράξεις την σεζόν, με μόλις ένα εκατοστό να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας στο Emirates την τελευταία φορά. Οι οπαδοί θα είναι ενθουσιασμένοι από την εντός έδρας φόρμα τους υπό τον Ολλανδό, αλλά η Μπράιτον θα αποδειχθεί ένα ακόμη δύσκολο τεστ, καθώς η ομάδα του Roberto De Zerbi έχει αποδειχθεί ικανή στο να ξεκλειδώνει τις άμυνες με ευκολία. Αυτή η αναμέτρηση υπόσχεται γκολ. Αν γινόταν στο Amex, θα πηγαίναμε προς την πλευρά της Μπράιτον, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανώτερη φόρμα της Γιουνάιτεντ στην έδρα της.

Ισοπαλία @ 3,80

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-2

Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Τα Σπιρούνια ήταν ίσως το καλύτερο πακέτο της σεζόν μέχρι στιγμής. Φαίνεται να μην επηρεάζονται από την απώλεια του ταλαντούχου Harry Kane, αντίθετα απολαμβάνουν ένα σχεδόν άψογο ξεκίνημα στην σεζόν. Ο Ange Postecoglou έχει επαναφέρει το επιθετικό ποδόσφαιρο ελεύθερης ροής που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε υπό τον Mauricio Pochettino, με τον James Maddison να ευδοκιμεί υπό τις οδηγίες του Αυστραλού.

Δεν ήταν τόσο ελπιδοφόρα τα πράγματα για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει χάσει τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της και έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο EFL από τη Λίνκολν. Έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό από την Κρίσταλ Πάλας, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Έβερτον, τρεις αναμετρήσεις που θα έπρεπε να είχε στο μυαλό της ως δυνητικά εξάποντα για τον υποβιβασμό. Τα πράγματα φαίνονται ζοφερά για τους παίκτες του Paul Heckingbottom.

Τότεναμ να κερδίσει @ 1,25

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 3-0

Φούλαμ – Λούτον

Είναι δύσκολο να δούμε πώς η Λούτον μπορεί να μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια της. Έχει χάσει και τα τρία, έχοντας υποστεί σφυροκόπημα από την Μπράιτον και την Τσέλσι, πριν χάσει 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Όχι μόνο δέχεται πολλά γκολ, αλλά δεν έχει δείξει και καλή εικόνα στην επίθεση. Είναι φαβορί για να πέσει, και για καλό λόγο.

Η Φούλαμ θα είναι η τελευταία ομάδα που θέλει να πάρει τρεις βαθμούς από τη Λούτον. Η ομάδα του Marco Silva δεν έχει φτάσει ακόμα στα ύψη της περσινής σεζόν, αλλά έχει στην ομάδα της νικητές αγώνων που η Λούτον απλά δεν διαθέτει. Οι Cottagers θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.

Φούλαμ να κερδίσει @ 1,65

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ