Ποδόσφαιρο

Προκριματικός αγώνας Euro 2024: Ολλανδία – Ελλάδα Προεπισκόπηση

Euro 2024

Η πορεία της Ελλάδας για το Euro 2024 συνεχίζεται το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν για να αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ολλανδία – Ελλάδα Προεπισκόπηση

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ισχυρή θέση ενόψει της πέμπτης αγωνιστικής, καθώς είναι δεύτερη πίσω από τη Γαλλία με έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Έχει κερδίσει το Γιβραλτάρ και την Ιρλανδία, χάνοντας μόνο από τους πρωτοπόρους του ομίλου. Η αποφυγή της ήττας αυτή την εβδομάδα θα αφήσει την Ελλάδα σε απίστευτα ισχυρή θέση, ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσει.

Η Ολλανδία έχει παίξει μόνο δύο φορές, αλλά τα πράγματα δεν έχουν πάει ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο. Ξεκίνησε τις προκριματικές της υποχρεώσεις για το Euro 2024 με μια ήττα 4-0 στη Γαλλία, πριν σώσει τα προσχήματα με μια νίκη ρουτίνας 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Στο Nations League δεν τα πήγε πολύ καλύτερα, χάνοντας 4-2 στην παράταση από την Κροατία και 3-2 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία.

Οι δύο ομάδες συναντώνται σε σχετικά αντίθετη φόρμα, και παρόλο που η Ολλανδία θα πάει στο παιχνίδι ως φαβορί στην έδρα της, μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα έχει καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Εκτός του ότι αντιμετώπισε με ευκολία τις πιο αδύναμες ομάδες, η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί από τις μεγαλύτερες ομάδες. Η οριακή ήττα με 1-0 από τη Γαλλία ήταν απόδειξη αυτής της αμυντικής φιλοσοφίας, με τους Les Bleus να περιορίζονται σε μόλις πέντε σουτ στο στόχο.

Η Ολλανδία έχει πολύ ισχυρότερη ομάδα, αυτό δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Όμως κάτι δεν πάει καλά για την ομάδα του Ronald Koeman και η ήττα αυτή την εβδομάδα θα την έφερνε σε δύσκολη θέση στον όμιλο.

Αποδόσεις για τα προκριματικά του Euro 2024

Η Ολλανδία θα πάει στον προκριματικό αγώνα ως φαβορί στο 1,45, με την Ελλάδα να είναι αουτσάιντερ στο 7,00 και την ισοπαλία να προσφέρεται στο 4,50. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετό για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας με απόδοση 2,02, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα τιμολογείται στο 1,75. Η Ελλάδα έφυγε νικήτρια με 2-1 όταν οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε διεθνές φιλικό το 2016, και η απόδοση είναι στο 18,00 για το ίδιο ακριβώς σκορ την Πέμπτη.

Ο Wout Weghorst είναι το φαβορί για να σκοράρει ανά πάσα στιγμή για την Ολλανδία με απόδοση 2,55, ακολουθούμενος από τον Cody Gakpo (2,62) και τον Xavi Simons (2,75). Ο πιο πιθανός παίκτης της Ελλάδας να βρει δίχτυα είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης (4,80), ακολουθούμενος από τον Βαγγέλη Παυλίδη (4,90) και τον Αναστάσιο Μπακασέτα (5,10).

Ολλανδία – Ελλάδα, προτάσεις στοιχηματισμού

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 2,02

Όποτε βλέπετε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν σε αγώνες, αξίζει να δοκιμάσετε. Η Ελλάδα είναι πολύ βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα το τελευταίο διάστημα και έχει όλες τις πιθανότητες να σκοράρει απέναντι σε μια Ολλανδία που έχει δεχθεί επτά γκολ σε δύο προηγούμενους αγώνες του Nations League.

Ολλανδία να κερδίσει 1:0 – 5,70

Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι. Η Ελλάδα δεν κρατάει πολλά καθαρά φύλλα αγώνα, αλλά σπάνια δέχεται πολλά γκολ. Μια οριακή νίκη της Ολλανδίας είναι μια πιθανότητα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ