Ποδόσφαιρο

Προκριματικά του Euro 2024: Προεπισκόπηση 5ης αγωνιστικής

Μετά από ένα συναρπαστικό ξεκίνημα στην εγχώρια σεζόν, καλωσορίζουμε ξανά το διεθνές ποδόσφαιρο, καθώς η μάχη για την πρόκριση στο Euro 2024 συνεχίζεται. Αναλύσαμε τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής, παρέχοντας τα προγνωστικά μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, καθώς και τις προβλέψεις μας για το σκορ, ώστε να σας βοηθήσουμε με το παιχνίδι τζάκποτ της NetBet.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Γαλλία – Ιρλανδία

Ξεκινάμε από το Παρίσι, όπου η Γαλλία, που είναι η πρώτη στον όμιλο Β, θέλει να επεκτείνει το τέλειο ρεκόρ της απέναντι στην Ιρλανδία. Οι Les Bleus έχουν κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής χωρίς να δεχτούν γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός οριακού 1-0 στην αντίστροφη αναμέτρηση στο Δουβλίνο. Ο Kylian Mbappe έχει ήδη τέσσερα γκολ και δύο ασίστ και έρχεται σε αυτό το παιχνίδι με πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια για την PSG. Όπως πάντα, θα είναι ο παίκτης που πρέπει να σταματήσει η αντίπαλη ομάδα.

Η Ιρλανδία έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε τρία παιχνίδια, αλλά θα πάρει δύναμη από την τελευταία της συνάντηση με τη Γαλλία. Η ομάδα του Stephen Kenny περιόρισε τους δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης σε μόλις τρία σουτ στο στόχο και σε ένα μάλλον ανέμπνευστο 0,88xG. Φυσικά, θα είναι μια δύσκολη μάχη στο Parc des Princes, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο μονόπλευρη όσο νομίζει ο κόσμος.

Η Γαλλία να κερδίσει: 1,22

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Ολλανδία – Ελλάδα

Μετά την ήττα με 4-0 από τη Γαλλία στον εναρκτήριο αγώνα της για τα προκριματικά του Euro 2024 και τη νίκη με 3-0 επί του Γιβραλτάρ, η Ολλανδία βρίσκεται να παίζει το παιχνίδι της πρόκρισης στον όμιλο Β. Παρά το γεγονός ότι παίζει ένα παιχνίδι λιγότερο, με ισοπαλία απέναντι στην Ελλάδα θα παραμείνει τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις πρόκρισης, ενώ με ήττα η διαφορά θα αυξηθεί στους έξι. Η πορεία της δεν είναι ομαλή από τότε που έχασε στα πέναλτι από την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νίκη επί του Γιβραλτάρ είναι η μοναδική νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια από τότε.

Η Ελλάδα είναι η ομάδα που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής. Η αρχή έγινε με νίκη 3-0 επί του Γιβραλτάρ, ενώ ακολούθησαν επάξια τρεις βαθμοί απέναντι στην Ιρλανδία. Ένα πέναλτι του Mbappe ήταν το μόνο που τους χώρισε από έναν βαθμό στη Γαλλία. Είναι δύσκολο να τους νικήσει κανείς και θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα αποτέλεσμα-σοκ.

Ισοπαλία: 4,10

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-1

Σερβία – Ουγγαρία

Αυτή η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική, με τις δύο ομάδες να έχουν επτά βαθμούς στην κορυφή του ομίλου G. Είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση, με αυτή τη συνάντηση να έχει τεράστια σημασία για το ποιος θα τερματίσει πρώτος. Η Ουγγαρία δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε τρία παιχνίδια, έχοντας νικήσει τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία στην έδρα της. Ωστόσο, η εκτός έδρας φόρμα τους αφήνει πολλά περιθώρια, αφού δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στο Μαυροβούνιο.

Η Σερβία ενισχύεται συνεχώς μετά την απογοητευτική αποχώρηση από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια, ενώ στο άλλο έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στη Βουλγαρία. Πιστεύουμε ότι οι οικοδεσπότες έχουν το προβάδισμα. Η μεσαία γραμμή είναι γεμάτη αστέρια με τους Dusan Tadic και Sergej Milinkovic-Savic, ενώ στην επίθεση ηγείται ο Dusan Vlahovic, ο οποίος έχει ήδη βρει δίχτυα τρεις φορές σε αυτή τη διοργάνωση.

Η Σερβία να κερδίσει: 1,70

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-1

Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία

Όλα είναι ακόμα ανοιχτά στον όμιλο H, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να χωρίζονται από μόλις δύο βαθμούς. Η Σλοβενία είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης, με τους τρεις βαθμούς αυτή την εβδομάδα να είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσει το ρυθμό της. Μια συμπαγής ομάδα με κορυφαίο παίκτη τον 20χρονο Benjamin Sesko, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μέσα σε 12 λεπτά και εξασφάλισε τη νίκη της RB Leipzig επί της Union Berlin την περασμένη εβδομάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά το βράδυ της Πέμπτης.

Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τη Βόρεια Ιρλανδία. Εκτός από τη νίκη ρουτίνας με 2-0 επί του Σαν Μαρίνο, έχει χάσει τρεις διαδοχικούς αγώνες με 1-0. Είναι συμπαγής και καλά εκπαιδευμένη αμυντικά, αλλά δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς από πού μπορεί να προέλθει η επιθετική της σπίθα.

Η Σλοβενία να κερδίσει: 1,77

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ