Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση  

Παλιοί αντίπαλοι αναμετρώνται αυτό το Σαββατοκύριακο, με το παιχνίδι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η επιλογή των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης, καθώς οι Κανονιέρηδες προσπαθούν να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ επί των αντιπάλων τους στο Emirates.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να κερδίσετε ένα 5€ Δωρεάν Στοίχημα απλά με την επαλήθευση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να συνδεθείτε και να ελέγξετε τη σελίδα των προσφορών μας για πιο πολλές πληροφορίες.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Η περσινή δευτεραθλήτρια Άρσεναλ είναι αήττητη καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Κόκκινους Διαβόλους στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά ρουτίνα. Δέχθηκε σημαντική πίεση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο εναρκτήριο παιχνίδι της, πέρασε με πέναλτι από την Κρίσταλ Πάλας, πριν έρθει ισόπαλη με τη Φούλαμ που έμεινε με 10 παίκτες.

Το ξεκίνημα δεν ήταν και το καλύτερο για την ομάδα του Erik ten Hag. Τόσο η νίκη με 1-0 επί της Γουλβς όσο και η νίκη της με 3-2 επί της Φόρεστ συνοδεύτηκαν από πολλές αμφισβητήσεις, ενώ έδειξε άτονη και αμυντικά αδύναμη στην ήττα με 2-0 στο γήπεδο της Τότεναμ Χότσπορ.

Οι δύο πλευρές μας έχουν συνηθίσει σε αντιπαραθέσεις όταν αναμετρώνται. Το Old Trafford φιλοξένησε ένα από τα σημαντικότερα σημεία συζήτησης της περασμένης σεζόν, όταν το πρώιμο γκολ του Gabriel Martinelli ακυρώθηκε για ένα φάουλ που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μαλακό. Αυτή η αναμέτρηση τείνει να έχει εκρήξεις και περιμένουμε κάτι ανάλογο και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις έχουν σημειωθεί 18 γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει δύο φορές. Ωστόσο, το αξιοπρεπές ρεκόρ της Γιουνάιτεντ σε αυτό το ματς δεν έχει φτάσει στο Emirates τον τελευταίο καιρό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν χάσει τέσσερις φορές και έχουν φέρει μία ισοπαλία στα πέντε προηγούμενα ταξίδια τους, ενώ δεν έχουν σκοράρει σε τρία από αυτά. Μάλιστα, η τελευταία φορά που κέρδισαν εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στην Άρσεναλ ήταν το 2017, όταν ο Jesse Lingard και ο Antonio Valencia οδήγησαν τη Γιουνάιτεντ στη νίκη με 3-1.

Πρέμιερ Λιγκ, Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Το εντός έδρας ρεκόρ της Άρσεναλ σε αυτό το ματς μιλάει από μόνο του και αυτό αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Η ομάδα του Mikel Arteta είναι φαβορί στο 1,77, η Γιουνάιτεντ είναι αουτσάιντερ στο 4,00 και η ισοπαλία στο 3,88. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται έντονα στο 1,53, ενώ τα over 2.5 (1,56), over 3.5 (2,37) και over 4.5 (4,10) γκολ θα προσελκύσουν μεγάλη προσοχή.

Ο Gabriel Jesus (6,00) είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος που έχει την απόδοση για να ξεφύγει από το αδιέξοδο για τους γηπεδούχους, ακολουθούμενος από τον Eddie Nketiah (6,70) και τον Bukayo Saka (7,40). Ο πιο πιθανός για να ανοίξει το σκορ της Γιουνάιτεντ είναι ο Marcus Rashford (8,20), ακολουθούμενος από τον νεοαποκτηθέντα Rasmus Hojlund (9,80).

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Η Άρσεναλ να κερδίσει και over 2.5 γκολ – 2,40

Όλα δείχνουν ότι οι Κανονιέρηδες θα κερδίσουν εντός έδρας. Παρόλο που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο καλύτερο σημείο τους σε αυτή την σαιζόν, δείχνουν πολύ πιο κατασταλαγμένοι στο σύστημά τους από τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ten Hag ήταν σκόρπια κατά διαστήματα σε κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια της, με την Άρσεναλ να είναι σίγουρη ότι θα διασπάσει την ασταθή άμυνά της.

Bet Builder: Η Άρσεναλ κερδίζει, over 3.5 γκολ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να σκοράρει ο Bukayo Saka, να δεχτεί κάρτα ο Casemiro

Απλά πρέπει να υπάρξουν γκολ σε αυτό το παιχνίδι, και φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολλά. Ο Saka είναι ένα πολύ καλό στοίχημα για να βρει δίχτυα, δεδομένου ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει έναν παραδοσιακό αριστερό μπακ, ενώ ο Casemiro είναι σταθερά κερδισμένος από τότε που άλλαξε τη Μαδρίτη για το Μάντσεστερ. Μια ωραία επιλογή 9/1 για όσους ψάχνουν για μια ευκαιρία.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ