Champions League Ποδόσφαιρο

Ώρα πρόκρισης στους «8» του Champions League με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Champions League

Μεγάλες αναμετρήσεις βρίσκονται στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, για την πρόκριση στους «8» του Champions League. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τις 4 από τις 8 ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Άρσεναλ-Πόρτο (12.03 – 22:00)

Στο Emirates Stadium, η Άρσεναλ υποδέχεται την Πόρτο, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Πόρτο στην Πορτογαλία.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με την Άρσεναλ να έχει την κατοχή και την Πόρτο να είναι πιο επικίνδυνη, χτυπώντας κατά κύριο λόγο μέσω των αντεπιθέσεων. Τη διαφορά στο ματς, έκανε ένα απίστευτο σουτ του Galeno έξω από την περιοχή, στο 90+4’, με το οποίο η Πόρτο πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους κανονιέρηδες.

Πολύ δυνατή στο γήπεδο της η Άρσεναλ, που αναμένουμε να βρει γκολ. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ στον αγώνα.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.57

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ (13.03 – 22:00)

Στο Metropolitano Stadium, η Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται την Ίντερ, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Ίντερ στην Ιταλία.

Ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της φάσης του «16», κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, ύστερα από την πρώτη αναμέτρηση των 2 ομάδων. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με την μπάλα να είναι πάνω κάτω και τις 2 ομάδες να είναι πολύ απειλητικές. Περισσότερες ευκαιρίες για την Ίντερ, η οποία κατάφερε να βρει γκολ με τον Arnautovic στο 79’, με τους νερατζούρι να παίρνουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Αναμένουμε ένα κλειστό ματς, στο οποίο οι 2 ομάδες θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κατά πρώτον την άμυνα τους, θέλοντας να πάρουν σκορ πρόκρισης. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί η Ατλέτικο, η οποία εκμεταλλευόμενη την έδρα της, θα έχει τον πρώτο λόγο των κινήσεων στην αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.50

Ντόρτμουντ-Αϊντχόβεν (13.03 – 22:00)

Στο Signal Iduna Park, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αϊντχόβεν, στη ρεβάνς του 1-1 της Ολλανδίας.

Ανοικτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Αϊντχόβεν, ύστερα από το 1-1 της Ολλανδίας. Η Ντόρτμουντ μπήκε καλύτερα στον αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα με τον Malen στο 24’. Από εκείνο το σημείο, η Αϊντχόβεν έγινε πιο επιθετική, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με πέναλτι του de Jong στο 56’, με το 1-1 να τα αφήνει όλα ανοικτά για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Καλύτερη ομάδα η Ντόρτμουντ, την πρόκριση της οποίας θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Ντόρτμουντ – 1.63

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμό σας, θα βρείτε διαθέσιμες κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου για όλα τα παιχνίδια του Champions league, και όχι μόνο! Μπείτε στη δράση, με την προσφορά 1.000 € Σκορ Predictor, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη από τη σελίδα, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 1.000 €, προβλέποντας σωστά το σκορ σε 4 αναμετρήσεις που καθορίζονται από τη σελίδα.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ