Super League Ποδόσφαιρο

Μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League

Super League

Ντέρμπι Βορρά στην Τούμπα (10/03 – 21:00), με τον ΠΑΟΚ (1η θέση / 60 βαθμοί) να υποδέχεται τον Άρη (5η θέση / 42 βαθμοί), σε μια μονομαχία που αναμένεται συναρπαστική, παρόλο που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που θα βρείτε διαθέσιμες από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα στοιχηματικά tips, από την ομάδα των ειδικών μας.

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμό σας, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα αθλητικών στοιχημάτων, στα οποία μπορείτε να κάνετε τις προβλέψεις σας, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στη σελίδα, η Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος απευθύνεται σε εσάς, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε 2 free bet με μέγιστη συνολική αξία τα 105€, ως επιβράβευση για την εγγραφή σας στη σελίδα.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Εξαιρετικό κλείσιμο της κανονικής διάρκειας από τον ΠΑΟΚ, που με 3 νίκες, σε 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε, κατάφερε να τερματίσει 1ος στη βαθμολογία, μπαίνοντας στα playoffs με μικρό προβάδισμα για τον τίτλο. Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία, με το δικέφαλο να έχει τον έλεγχο του ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Το γκολ για το ΠΑΟΚ ήρθε τελικά στο 71’, με σουτ του Taison έξω από την περιοχή, με τον Baba να σκοράρει για το 0-2 στις καθυστερήσεις.

Από ισοπαλία έρχεται στο παιχνίδι ο Άρης, ο οποίος ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός με την ΑΕΚ στην έδρα του. Παρότι η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 15’ με πέναλτι του Amrabat, ο Φετφατζίδης βρήκε γκολ στο 43’ για το 1-1, έχοντας δει και ένα ακόμα γκολ του να ακυρώνεται 1 λεπτό πριν. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και βρήκε και 2ο γκολ με το Saverio στο 49’, κάνοντας την ολική ανατροπή. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια, κάνοντας αρχικά το 2-2 με σουτ του Vida στο 55. Ο Ponce με καρφωτή κεφαλιά, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΚ, με τον Άρη να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι του Moron, και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

ΠΑΟΚ και Άρης έχουν αναμετρηθεί άλλες 2 φορές τη φετινή σεζόν, με το παιχνίδι στο Βικελίδης να λήγει με σκορ 2-1 υπέρ του Άρη και το παιχνίδι στην Τούμπα να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 0-0.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.47 την ισοπαλία σε απόδοση 4.50 και τη νίκη του Άρη σε απόδοση 6.70. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.79, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.03. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.97, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / ΠΑΟΚ – 1.47

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο καιρό, παίζοντας εξαιρετικά, αναμένουμε να βρει τις λύσεις και απέναντι στον Άρη, παίρνοντας τη νίκη, σημείο το οποίο θα επιλέξουμε.

Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.38

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο ο Άρης, θα προσπαθήσει να προστατέψει την άμυνα του, μένοντας στη διεκδίκηση του ματς μέχρι το τέλος. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 4 γκολ, ως 2ο σημείο από το ματς αυτό.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ