Super League Ποδόσφαιρο

Λαμία vs ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα των playoffs της Super League

Λαμία vs ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα των playoffs της Super League

Δύσκολη δοκιμασία για την ΑΕΚ (2η θέση / 59 βαθμοί), η οποία θα αναμετρηθεί με τη Λαμία (6η θέση / 34 βαθμοί), στο γήπεδο Αθανάσιος Διάκος (10/03-17:00), για τη 1η αγωνιστική των playoffs της Super League. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμες για το παιχνίδι από τη NetBet, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι στην πλατφόρμα, με την εγγραφή σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη  Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να λάβετε 2 free bet, ένα που φτάνει έως και τα 100 €, καθώς και ακόμα ένα των 5 €.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από σερί ηττών προέρχεται η Λαμία, η οποία έκλεισε τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 0-2. Ο δικέφαλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις, με την άμυνα της Λαμίας να παρουσιάζεται πολύ καλά οργανωμένη. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Λαμίας, με γκολ του Taison στο 71’, με το Baba στο 90+2’ να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του.

Από την άλλη, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο του Άρη με σκορ 3-3, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις. Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ ο Amrabat με πέναλτι στο 15’, με τον Φετφατζίδη να καταφέρνει να ισοφαρίσει για τον Άρη στο 43’, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Άρης μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Kiko Saverio, ωστόσο η ΑΕΚ έκανε την ολική ανατροπή, χάρη σε γκολ των Vida στο 55’ και Ponce στο 67’. Παρόλα αυτά, ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+7’ με πέναλτι του Moron, ρίχνοντας την ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 2 φορές τη φετινή σεζόν, με την ΑΕΚ να παίρνει ισάριθμες νίκες. Το παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων πριν λίγο καιρό ήταν επεισοδιακό, ύστερα από την ανακοίνωση του προπονητή της Λαμίας, ότι ο Τσιλούλης έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται με την ΑΕΚ από το καλοκαίρι, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μένει εκτός αποστολής για το λόγο αυτό.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Λαμίας σε απόδοση 9.70, την ισοπαλία σε απόδοση 5.60 και τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.30. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.60, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.27. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.04, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / ΑΕΚ – 1.30

Λαμβάνοντας υπόψη τη πώληση του Carlitos, καθώς και τη πιθανή απουσία του Τσιλούλη, η αποστολή της Λαμίας στο ματς με την ΑΕΚ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Θα επιλέξουμε νίκη της ΑΕΚ, σαν 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή / Levi Garcia – 2.05

Έχοντας ξεκουραστεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, καθώς δεν αγωνίστηκε για πολύ ώρα, αναμένουμε ο Garcia να μπει πολύ δυνατά στα playoffs και θα επιλέξουμε να σκοράρει, σαν 2ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ