Super League Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αιωνίων για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Τιτανομαχία στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (10/03-20:30), με τον Ολυμπιακό (3η θέση / 57 βαθμοί), να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4η θέση / 56 βαθμοί), σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Διαβάστε αυτό το άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των δύο ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, έχοντας καταφέρει να κάνει ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με το οποίο μπήκε ξανά στη μάχη του τίτλου. Τελευταία του νίκη απέναντι στο Βόλο στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 6’ και δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο ματς, νικώντας τελικά με 3-0  (27’, 45+6’ El Kaabi, 87’ Jovetic), σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές ευκαιρίες να ανεβάσουν περαιτέρω το δείκτη του σκορ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, με τους πράσινους να χάνουν σημαντικό έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, ύστερα από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Τελευταία «γκέλα» για τους πράσινους, στην έδρα του ΟΦΗ, όπου δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-2. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε αρχικά στο σκορ με τον Jimenez στο 21’, με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει για τον Παναθηναϊκό στο 35’. Ο ΟΦΗ ωστόσο πήρε ξανά την πρωτοπορία στο σκορ, χάρη σε γκολ του Leya στο 81’, με τον Sporar να ισοφαρίζει άμεσα, στο 82’, για το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε στη συνέχεια μερικές καλές ευκαιρίες για να φύγει νικητής από το Ηράκλειο, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που αναμετρώνται οι 2 ομάδες τη φετινή σεζόν, με τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια να περιλαμβάνουν 2 ισοπαλίες και 2 νίκες για τον Παναθηναϊκό (η μία άνευ αγώνα με την αναμέτρηση να διακόπτεται στο 1-1).

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.08, την ισοπαλία σε απόδοση 3.23 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 3.85. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.17, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.67. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.94, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.86.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / Χ2 – 1.77

Με τον Παναθηναϊκό να έχει παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστικός στα προηγούμενα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους τη φετινή σεζόν, θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί στο Γ. Καραϊσκάκης, ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.67

Και τα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει οι 2 ομάδες τη φετινή σεζόν και ολοκληρώθηκαν, δεν είχαν παραπάνω από 2 γκολ ανά παιχνίδι. Θα πάμε με την προϊστορία και θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 γκολ στο παιχνίδι, ως 2ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Επιλέγοντας τη NetBet για το στοιχηματισμός σας, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια των playoffs της Super League, με πολλά ειδικά σημεία να προσφέρονται, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στην προσφορά 1.000 € Σκορ Predictor, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη από τη σελίδα, με την οποία προβλέποντας το σκορ σε 4 ματς που καθορίζονται από τη NetBet, μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, απλά έχοντας ένα ενεργό δελτίο, στο οποίο έχετε στοιχηματίσει με πραγματικά χρήματα!

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ