Champions League Ποδόσφαιρο

Συναρπαστικές μονομαχίες στις ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League από τις οποίες θα καθοριστούν τα ζευγάρια των προημιτελικών

Champions League

Μεγάλες αναμετρήσεις την εβδομάδα αυτή (04-05/03) στο Champions League, από τις οποίες θα προκύψουν οι 4 από τις 8 ομάδες που θα περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των ομάδων, μαζί με ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια του Champions League, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Εκμεταλλευτείτε τη νέα προσφορά της σελίδας «1.000 € Σκορ Predictor», με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €, προβλέποντας το σκορ σε 4 αναμετρήσεις της ημέρας που καθορίζονται από τη NetBet.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο (05.03-22:00)

Στην Allianz Arena, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λάτσιο, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Λάτσιο στην Ιταλία.

Το 1ο ματς μεταξύ των 2 ομάδων ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με τη Μπάγερν να έχει την κατοχή και τη Λάτσιο να χτυπά στην αντεπίθεση. Τη διαφορά στο ματς έκανε ένα πέναλτι, το οποίο προήλθε από πάτημα του Upamecano στον Isaksen, με το οποίο η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες και η Λάτσιο σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Immobile. Η Λάτσιο θα μπορούσε να πετύχει και ένα 2ο γκολ στη συνέχεια, ωστόσο ήταν άστοχη, χάνοντας σημαντικές εταιρείες.

Η Λάτσιο αναμένεται να τα δώσει όλα, θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις δώσει την πρόκριση στου «8», κάνοντας το μπαμ και αποκλείοντας τη Μπάγερν. Η Μπάγερν είναι ανάμεσα στα φαβορί της διοργάνωσης, έχοντας ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ, χωρίς ωστόσο να έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής. Θεωρούμε ότι οι μεγάλες προσωπικότητες της Μπάγερν θα βγουν μπροστά k;anontaw τη διαφορά, και θα επιλέξουμε την πρόκριση της Μπάγερν από το παιχνίδι αυτό.

Πρόβλεψη: Πρόκριση / Μπάγερν – 1.38

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν (05.03-22:00)

Στη Reale Arena, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ της Παρί στη Γαλλία.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την Παρί να κυριαρχεί και να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «8». Τη διαφορά για την Παρί έκαναν ένα γκολ του Mbappe στο 58’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Dembele, ενώ 12 λεπτά αργότερα στο 70’, ο Barcola διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Αναμένουμε ότι η Σοσιεδάδ θα ανοιχτεί προκειμένου να πετύχει ένα γκολ που θα την ξαναβάλει στο ματς, με την Παρί να βρίσκει χώρους στην αντεπίθεση. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1 γκολ στο παιχνίδι αυτό.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / +1.5 – 1.31

Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη (06.03-22:00)

Στο Etihad Stadium, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Κοπεγχάγη στη ρεβάνς του 1-3 υπέρ της Σίτι στη Δανία.

Η Σίτι ήταν εξαιρετική στη Δανία με την επιστροφή του De Bruyne να ανεβάζει επίπεδο το παιχνίδι της Αγγλικής ομάδας. Ο Βέλγος αρχικά σκόραρε στο 10’ για το 0-1, με την Κοπεγχάγη να απαντά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Mattson στο 34’. Ο De Bruyne ωστόσο πήρε την «μπαγκέτα» του και δημιούργησε 2 γκολ για τους συμπαίκτες του, πρώτα για τον Silva στο 45+1’, με το οποίο έγινε το 1-2, και ύστερα για τον Foden στο 90+2’, ο οποίος έκανε το 1-3, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη Σίτι.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που η Σίτι θα μπει επιθετικά θέλοντας ένα γκολ, με το οποίο θα τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Με τον Haaland να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να κυνηγάει τον τίτλο του 1ου σκόρερ της διοργάνωσης, θα επιλέξουμε να νικήσει η Σίτι και να σκοράρει στο παιχνίδι ο Haaland.

Πρόβλεψη: Παίχτης να σκοράρει και να νικήσει η ομάδα του / Erling Haaland – 1.49

Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία (06.03-22:00)

Στο Santiago Bernabeu, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία, στη ρεβάνς του 0-1 υπέρ της Ρεάλ, πριν 2 βδομάδες στη Γερμανία.

Η Ρεάλ κατέβηκε στο παιχνίδι στη Γερμανία με πολλά προβλήματα, χωρίς τον ηγέτη της Bellingham και με τους βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς να έχουν βγει νοκ άουτ. Παρόλα αυτά, κατάφερε να επιβιώσει απέναντι στη μαχητική Λειψία και να πάρει τη νίκη με σκορ 0-1, χάρη σε γκολ του Diaz στο 48’, σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τη Λειψία να χάνει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα.

Καλύτερη ομάδα η Ρεάλ, η οποία παίζοντας στην έδρα της, αναμένουμε να μπει επιθετικά θέλοντας να πάρει τη νίκη, και την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς να αγχωθεί. Θα επιλέξουμε νίκη της Ρεάλ από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / Ρεάλ Μαδρίτης – 1.56

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται στις 03/03 στη NetBet και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ