Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Άρης vs Παναιτωλικός: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

Άρης vs Παναιτωλικός

Δεύτερη φάση των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/03 – 19:00), με τον Άρη να έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-1 στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων στις 13/02, άρχισε με τον Παναιτωλικό να είναι πιο κινητικός, και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αρχικά με τον Shengelia, με σουτ μέσα από την περιοχή στο 10’, καθώς και με τη διπλή ευκαιρία με τον Torejjon, με τον Questa να κάνει 2 εντυπωσιακές επεμβάσεις από κοντά στο 13’. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει με τον Joao Pedro να μην μπορεί να σκοράρει μέσα από την περιοχή, με το σουτ του να κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό στο 14’. Ο Παναιτωλικός ήταν κυρίαρχος στο ματς μέχρι το 30’, με τον Άρη να ανεβαίνει σε εκείνο το σημείο και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Brabec από κοντά. Στο 40’ ο Άρης ήδη τον Saverio να βγαίνει τετ α τετ, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Manu Garcia, με τον Chaves να αποκρούει.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τη μπάλα να είναι πάνω κάτω και τις 2 ομάδες να δημιουργούν αρκετές τελικές προσπάθειες. Στο 63’ ο Velez άνοιξε το σκορ για τον Άρη, με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ύστερα από εξαιρετική κεφαλιά του Manu Garcia. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή της μπάλας, με τον Άρη να προσπαθεί να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, θέλοντας να πάει με προβάδισμα στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Οι φάσεις στο τελευταίο ημίωρο δεν ήταν πολλές, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-1.

Έτσι, ο Άρης έκανε το 1ο βήμα, για να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ύστερα από 15 χρόνια.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται στη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 1.44, την ισοπαλία σε απόδοση 4.70 και τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 7.00. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.72. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 2.35, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 προσφέρεται σε απόδοση 1.53.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Άρης – 1.44

Με τον Παναιτωλικό να πρέπει να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό, αναμένουμε ότι ο Άρης θα βρει χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Με τον Άρη να διαθέτει μια πολύ ποιοτική επιθετική γραμμή, αναμένουμε να βρει γκολ και να φτάσει τελικά στη νίκη.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι -1.53

Αναμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άρης δεν θα δώσει πολλούς χώρους στον Παναιτωλικό, θέλοντας να εξασφαλίσει το 0 στην άμυνα του, κάτι που θα σημαίνει και πρόκριση στον τελικό. Θα επιλέξουμε να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες ως 2ο σημείο από το παιχνίδι αυτό.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη Διπλή Προσφορά Καλωσορίσματος, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να λάβετε 2 διαφορετικά free bet, ένα των 100 € και ένα των 5 €. Για το free bet των 100 €, θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα δελτίο αξίας τουλάχιστον 10 €, σε ένα παρολί με ελάχιστη απόδοση 1.70 ανά επιλογή, με την εταιρεία να σας δίνει ένα free bet ίσο με την αξία αυτού του δελτίου. Ακόμα, για το free bet των 5 €, αρκεί μόνο να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας στη σελίδα.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 03/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ