Super League Ποδόσφαιρο

Δύσκολη δοκιμασία για την ΑΕΚ απέναντι στον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Super League

Super League

Δυνατή μονομαχία στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/03 – 19:30), ανάμεσα σε Άρη (5η θέση – 41 βαθμοί) και ΑΕΚ (1η θέση – 58 βαθμοί), για την 26η και τελευταία αγωνιστική, της κανονικής διάρκειας της Superleague. Στο παρόν άρθρο, θα ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια της Superleague, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Κάνοντας σήμερα την εγγραφή σας στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη, με την οποία θα σας πιστωθούν ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και για το ποσό των 100 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη NetBet.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Από αγχωτική νίκη έρχεται στο παιχνίδι η ΑΕΚ, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 4-2 στην Opap Arena. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Symanski, με τον ΠΑΣ να φέρνει τούμπα το ματς, και να παίρνει προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χάρη σε γκολ των Sobocinski στο 35’ και του Τζίμα στο 44’. Ο Almeyda πέρασε στον αγώνα με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τον Ponce, ο οποίος ήταν ο παίκτης κλειδί για την ανατροπή του δικεφάλου, σκοράροντας 2 φορές (69’, 79’).

Στο μεταξύ, το 3-2 για την ΑΕΚ είχε γίνει από μια ακόμα αλλαγή, τον Ljubicic στο 74’. Έτσι, η ΑΕΚ με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή, και με νίκη στον αγώνα με τον Άρη, θα εξασφαλίσει την 1η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μπαίνοντας στα playoffs με μικρά προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Από ήττα έρχεται στον αγώνα ο Άρης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στη Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός, ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, με γκολ του Μπακασέτα στο 4’, με το τριφύλλι να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με Palacios, Bernard και Ιωαννίδη για το 2-0 στα επόμενα λεπτά.

Ο Άρης προσπάθησε να ανέβει ύστερα από το 30’ θέλοντας να απειλήσει, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ο Zamora έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 47’, με τον Άρη να δέχεται τελικά το 2-0, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 52’. Το υπόλοιπο διάστημα ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ εκτός περιοχής, με τον Dragowwski να λέει όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Στο 87’, λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 για τον Παναθηναϊκό, με τον Julian να αποκρούει με υπερένταση το σουτ του Arao και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-0.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται στη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 5.70, την ισοπαλία σε απόδοση 3.98 και τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.60. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.98, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.83. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 2.01, ενώ αν δεν σκοράρουν και οι 2 στο παιχνίδι η απόδοση που προσφέρεται από τη NetBet είναι 1.80.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.29

Σε καλή φόρμα και οι 2 ομάδες, οι οποίες αναμένουμε ότι θα βρουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Θα επιλέξουμε τα συνολικά γκολ του αγώνα να είναι τουλάχιστον 2, ως 1ο σημείο για τον αγώνα αυτό.

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα / Χ – 2.36

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα είναι κλειστό τα πρώτα λεπτά, με τους 2 προπονητές να θέλουν να διαβάσουν την τακτική του αντιπάλου τους, και θα επιλέξουμε την ισοπαλία του ημιχρόνου, ως 2ο σημείο από το παιχνίδι.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 28/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ