Super League Ποδόσφαιρο

Επικίνδυνα παιχνίδια για τους «μεγάλους» μια ανάσα πριν τα playoffs της Super League

Super League

«Φωτιά» έχει πάρει το πρωτάθλημα της Superleague, καθώς βρισκόμαστε στο τελευταίο γύρο πριν την έναρξη των playoffs. Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών και είναι όλες μέσα στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Στο παρόν άρθρο, μπορείτε να βρείτε μια ανάλυση για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, μαζί με μερικές συμβουλές για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΣ Γιάννενα-Ατρόμητος (03/03 – 19:30)

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννενα (14η θέση – 17 βαθμοί), υποδέχεται τον Ατρόμητο (8η θέση – 27 βαθμοί), θέλοντας να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενόψει των play out.

Ο ΠΑΣ πάλεψε να πάρει κάτι καλό στο γήπεδο της ΑΕΚ, και παρά το ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ του Szymanski στο 15’, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση αρχικά, με γκολ των Sobocinsky στο 35’ και Τζίμα στο 44’. Παρόλα αυτά, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων ήταν μεγάλη, με την ΑΕΚ να καταφέρνει να πετύχει 3 γκολ στο 2ο ημίχρονο (Ponce 69’, 79’ – Ljubicic 74’), παίρνοντας τη νίκη με 4-2.

Από νίκη με σκορ 3-1, έρχεται στο ματς ο Ατρόμητος, στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Jubitana, με τη Λαμία να μπαίνει ξανά στο ματς, με γκολ του Slivka στο 26’. Ο Ατρόμητος ωστόσο προηγήθηκε ξανά στο σκορ με γκολ του Angielsky στο 61’, ενώ έμεινε με 10 παίκτες στο 69’ λόγω αποβολής του Jubitana. Παρόλα αυτά, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο ματς, πετυχαίνοντας και 3ο γκολ, με τον Angielsky στο 82’.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννενα, που αναμένουμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι, και θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.36

Λαμία-ΠΑΟΚ (03/03 – 19:30)

Στο στάδιο Αθανάσιος Διάκος, η Λαμία (6η θέση – 34 βαθμοί) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2η θέση – 57 βαθμοί), έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs του φετινού πρωταθλήματος.

Η Λαμία, έχασε με 3-1 στο γήπεδο του Ατρομήτου στο τελευταίο της παιχνίδι, σε ένα ματς που ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, και με πρωταγωνιστή τον Angielski που πέτυχε 2 γκολ, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο για τον πρωταγωνιστή της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, τον Carlitos (10 γκολ, 5ασίστ), που πήρε μεταγραφή στην Αστάνα από το Καζακστάν, με τη Λαμία να βάζει στα ταμεία της 300.000€ για αυτή την πώληση.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, πήρε τη νίκη στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, με σκορ 0-2, χάρη σε γκολ του Κωνσταντέλια (45+2’) και αυτογκόλ του Πεταβράκη (90’), σε ένα ματς που ο Πανσερραϊκός τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, λόγω αποβολής των Moreira (69’) και Δεληγιαννίδη (83’). Έτσι, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ, ενόψει των playoffs.

Πολύ μεγάλο το κίνητρο για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη και να τερματίσει πρώτος στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / 2 – 1.36

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (03/03 – 19:30)

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο ΟΦΗ (9η θέση – 24 βαθμοί) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (3η θέση – 55 βαθμοί), που δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ έρχεται στο ματς από ήττα, με σκορ 3-1 με αντίπαλο το Βόλο, σε ένα ματς που οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, με γκολ του Larsson (12’). Παρόλα αυτά, ένα αυτογκόλ του Βούρου στο 31’ έφερε το ματς σε ισορροπία, με τον Σιέλη (61’) και τον Bertoglio (70’) να δίνουν τη νίκη στο Βόλο.

Από νίκη έρχεται στο ματς ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο. Το σκορ για τον Παναθηναϊκό άνοιξε ο Μπακασέτας μόλις στο 4’, με τον Ιωαννίδη να κάνει το 2-0 στο 52’, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι.

Αναμένουμε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για τη νίκη, θέλοντας να μπει με καλή ψυχολογία στα playoffs, για τις σκληρές μάχες με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / 2 – 1.45

Ολυμπιακός-Βόλος (03/03 – 19:30)

Στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός (4η θέση –  53 βαθμοί), υποδέχεται τον Βόλο (11η θέση – 20 βαθμοί), θέλοντας να επεκτείνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων του.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να δυσκολεύτηκε στο τελευταίο του παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού, ωστόσο κατάφερε τελικά να φύγει με το τρίποντο της νίκης. Το σκορ άνοιξε για τον Παναιτωλικό, με γκολ του Duarte στο 33’, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να βρίσκει γκολ ισοφάρισης, ύστερα από αυτογκόλ του Torrejon στο 72’ και να κάνει την ανατροπή, με τον γνωστό ύποπτο El Kaabi στο 79’, φτάνοντας στη νίκη με 2-1.

Με το Βόλο να δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα στα τελευταία του παιχνίδια, θα επιλέξουμε το under 4.5 goal από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-4.5) – 1.30

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου σε όλα τα παιχνίδια της Superleague, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Επί του παρόντος, διαθέσιμη στη σελίδα θα βρείτε μια εξαιρετική προσφορά, με το όνομα «1.000€ Σκορ Predictor», με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και το ποσό των 1.000€, απλά μαντεύοντας το σκορ σε 4 αγώνες, οι οποίοι καθορίζονται από τη σελίδα. Η μόνη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στην προσφορά αυτή, είναι να τοποθετήσετε ένα οποιοδήποτε στοίχημα με πραγματικά χρήματα.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 28/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ