Super League Ποδόσφαιρο

Ανάλυση και προγνωστικά των σημαντικότερων γεγονότων της 25ης αγωνιστικής του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Super League

Super League

Συνέχεια στη δράση του πρωταθλήματος της Super League, με διπλή αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 28.02. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια της Super League, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Με την προσφορά «πρόβλεψη των σωστών σκορ», μπορείτε να λάβετε έως και 1.000 € μετρητά, εάν προβλέψετε σωστά τα ακριβή σκορ, σε 4 αγώνες οι οποίοι καθορίζονται από τη σελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην προσφορά, είναι να έχετε τοποθετήσει ένα δελτίο με πραγματικά χρήματα, σε οποιοδήποτε γεγονός.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά (28.02 – 15:00)

Ξεκίνημα των αγώνων της αγωνιστικής στην Τρίπολη, με τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση – 30 βαθμοί), να υποδέχεται την Κηφισιά (14η θέση – 17 βαθμοί).

Από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων προέρχεται ο Αστέρας, ο οποίος έρχεται στον αγώνα από ήττα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με σκορ 2-1. Η ομάδα από την Τρίπολη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο Καραϊσκάκη, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 45’ με τον Yablonskiy. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, και με 2 γκολ του El Kaabi (79’, 87’), κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Από την άλλη, η Κηφισιά, κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία, απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ένας βαθμός που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με τον Palacios στο 37’, με την Κηφισιά να ψάχνει να βρει χώρους στην αντεπίθεση.

Οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν με τη αποβολή του Schenkeveld στο 64’ για προβολή μπροστά από τον Tetteh. Η Κηφισιά ισοφάρισε με αυτογκόλ του Arao στο 68’ και λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη, με τον Bifouma να χάνει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει στις καθυστερήσεις.

Καλύτερη ομάδα ο Αστέρας, που αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη, κυνηγώντας την 6η θέση που οδηγεί στα playoffs.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Αστέρας Τρίπολης – 1.86

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (28.02 – 17:00)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός (11η θέση – 19 βαθμοί), υποδέχεται τον Ολυμπιακό (4η θέση – 50 βαθμοί), σε ένα ματς με ενδιαφέρον.

Ο Παναιτωλικός έρχεται στο ματς από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 1-3, σε ένα ματς που η ομάδα από το Αγρίνιο είχε το προβάδισμα μέχρι το 71’, χάρη σε γκολ του Χατζηθεοδωρίδη από το 5’. Ο Παναιτωλικός πάλεψε να πάρει κάτι καλό από το ματς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα του μετά το 70’ και με 3 γκολ (Sastre 72’, Zivkovic 73’, Κωνσταντέλιας 90’), κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη, στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού, και σε 3 από τα 5 τελευταία ματς του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.05

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα (28.02 – 19:00)

Στην Opap Arena, η ΑΕΚ (1η θέση – 55 βαθμοί), υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα (12η θέση – 17 βαθμοί), θέλοντας να κάνει άλλο ένα ακόμα βήμα για την 1η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη Λαμία, παίρνοντας τη νίκη με 1-3. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Vida στο 17’, με τον Eliasson να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 41’. Στο 63’, ο Zuber έκανε το 0-3, με τη Λαμία να καταφέρνει να μειώσει σε 1-3, χάρη σε γκολ του Sidcley στο 64’.

Από εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ, έρχεται στο ματς ο ΠΑΣ Γιάννενα, με τους Γιαννιώτες να μπαίνουν πολύ δυνατά στο 1ο ημίχρονο και να προηγούνται με 2-0 στο 20’ (Rosero 9’, Conde 20’). Ο ΠΑΣ ωστόσο θεώρησε ότι το ματς έχει τελειώσει, με τον Bakic να έχει αντίθετη άποψη και με 2 γκολ (68’, 83’), να δίνει ένα πολύτιμο βαθμό στον ΟΦΗ.

Πολύ ανώτερη ομάδα η ΑΕΚ, η οποία αναμένουμε ότι δεν θα δώσει στον ΠΑΣ χώρους για να σκοράρει. Θα επιλέξουμε να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι – 1.57

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (28.02 – 20:00)

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός (9η θέση – 24 βαθμοί), υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2η θέση – 54 βαθμοί), ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Ο Πανσερραϊκός δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα, με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο, να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ. Οι 2 ομάδες επέλεξαν να παίξουν σκληρά και να μη δώσουν χώρους στον αντίπαλό τους, με τις καλές στιγμές του ματς να είναι ελάχιστες, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, έκανε σπουδαία ανατροπή στο Αγρίνιο και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, με τον Χατζηθεοδωρίδη να σκοράρει στο 5’. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έβγαλε αντίδραση, γυρνώντας το ματς μέσα σε 2 λεπτά, με τους Sastre 72’ και Zivkovic 73’ να σκοράρουν για το δικέφαλο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος έκανε το 1-3 στο 90’.

Αναμένουμε ένα εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ, με τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου ανάμεσα στις 2 ομάδες να δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τον Πανσερραϊκό.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / ΠΑΟΚ – 1.30

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ