Super League Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός vs Άρης: Πρόβα τελικού Κυπέλλου στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Super League

Παναθηναϊκός vs Άρης

Μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο (28.02 – 21:00), με τον Παναθηναϊκό (3η θέση – 52 βαθμοί), να υποδέχεται τον Άρη (5η θέση – 41 βαθμοί), με τις 2 ομάδες να είναι κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο παρόν άρθρο θα ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις προσφορές* που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σε κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, που δεν κατάφερε να νικήσει στη Λεωφόρο για 3ο διαδοχικό παιχνίδι, παίζοντας με την τελευταία στη βαθμολογία Κηφισιά. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 1ο ημίχρονο, σκοράροντας στο 37’ με τον Palacios, και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει ξανά στο 59’ με τον Palacios, αλλά το γκολ να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Όλα άλλαξαν μετά το 60’, με την είσοδο στο παιχνίδι των Tetteh και Bifouma, οι οποίοι έδωσαν ταχύτητα στο παιχνίδι της Κηφισιάς στην επίθεση, αλλά και με την αποβολή του Schenkeveld στο 64’, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Tetteh. Έτσι, στο 68’ ένα αυτογκόλ του Arao έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βγει μπροστά να πιέσει και τη Κηφισιά να βρίσκει πολλούς χώρους στην αντεπίθεση. Η Κηφισιά λίγο έλειψε να φύγει και με τη νίκη από τη Λεωφόρο, με χαρακτηριστική τη φάση στο 90’ με 3 παίκτες της Κηφισιάς να φεύγουν στην αντεπίθεση, με τον Vitor Hugo να ακολουθεί τη φάση μόνο από πλευρά Παναθηναϊκού και τον Bifouma να μην καταφέρνει να σκοράρει σε μοναδικό τετ α τετ με τον Lodygin.

Ο Άρης από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παίρνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στο Βόλο με 2-0, σε ένα ματς που οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια, χωρίς να δώσουν περιθώρια αμφισβήτησης στην ομάδα από το Βόλο. Ο Άρης δημιουργούσε ευκαιρίες ωστόσο δεν μπορούσε να βρει το γκολ στο 1ο ημίχρονο. Χαρακτηριστική είναι η φάση του 43’, με τον Moron να αστοχεί σε κενή εστία από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός εξιλεώθηκε στο 45+1’ σκοράροντας μετά από εξαιρετική ενέργεια. Ο Άρης συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κλειδώσει τη νίκη. Αυτό έγινε τελικά στο 88’, με τον Ansarifard να κάνει το 2-0 και να δίνει μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να είναι ανώτερος του Παναθηναϊκού και να επικρατεί με 2-0, με γκολ  των Moron και Menendez.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.54, την ισοπαλία σε απόδοση 4.10 και τη νίκη του Άρη σε απόδοση 6.20. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.94, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.87. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.04, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / Χ – 4.10

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Άρης, ο οποίος είναι αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις για 8 συνεχόμενα παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπόψη και το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, θα επιλέξουμε την ισοπαλία ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.32

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο οι 2 ομάδες θα προσεγγίσουν συντηρητικά, με την ομάδα που θα προηγηθεί να παίρνει σημαντικό προβάδισμα νίκης. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 4 τέρματα στον αγώνα, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί σε 4 από τα 5 παιχνίδια του Παναθηναϊκού και σε 5 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του Άρη στο πρωτάθλημα.

Μπαίνοντας στη NetBet, έχετε πρόσβαση μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, με πολλές διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα να συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές που προσφέρονται. Διαθέσιμες στη σελίδα θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη, αλλά και για όλους τους αγώνες της Superleague, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν δεν έχετε ήδη ένα λογαριασμό στη σελίδα, με τη δημιουργία ενός, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την εξαιρετική προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα, ίσο με το 100% της 1ης κατάθεσής σας, έως και το ποσό των 50€, καθώς και ένα ακόμα free bet, αξίας 5€, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμό σας στη NetBet.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ