Super League Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός vs Αστέρας Τρίπολης: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Συμβουλές Στοιχήματος

Ολυμπιακός vs Αστέρας Τρίπολης

Επικίνδυνο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (4η θέση – 47 βαθμοί), ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση – 30 βαθμοί) στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (25.02 – 18:00), για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για το γεγονός, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη πληθώρα αθλητικών στοιχημάτων, σε όλα τα αθλήματα και διοργανώσεις. Μεταξύ αυτών, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια της Superleague, καθώς και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν δεν έχετε ήδη ένα λογαριασμό στη σελίδα, με τη δημιουργία ενός, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την εξαιρετική προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα, ίσο με το 100% της 1ης κατάθεσής σας, έως και το ποσό των 50€, καθώς και ένα ακόμα free bet, αξίας 5€, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμό σας στη NetBet.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Με τη ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ, με σκορ 1-4, με την οποία πήρε εκδίκηση για το 2-4 του 1ου γύρου από τον δικέφαλο και επανήλθε σε τροχιά τίτλου, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας στους 5 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Podence να τα κάνει όλα για τους ερυθρόλευκους, δίνοντας την ασίστ για το 0-1 του Navarro στο 29’, και σκοράροντας για το 1-2 στο 54’.

Στο μεταξύ, ο δικέφαλος είχε ισοφαρίσει με γκολ του Despodov στο 39’. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε για να ισοφαρίσει, με τον Podence να αναλαμβάνει ξανά δράση, δίνοντας ασίστ στον El Kaabi στο 83’ για το 1-3. Ο Μαροκινός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, σκοράροντας ξανά στο 90’ για το 1-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, μένοντας στο 2-2 και χάνοντας έδαφος για την είσοδο στα playoffs. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα, χάρη σε γκολ του Diaz στο 42’, με τον Αστέρα ωστόσο να απαντάει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με τον Miritello (45+2’).

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθεί με γκολ του Zukanovic στο 65’. Παρόλα αυτά, η ομάδα από την Τρίπολη θεώρησε ότι η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει, έχοντας κατεβάσει το ρυθμό του παιχνιδιού, με τον Παναιτωλικό ωστόσο να βρίσκει γκολ με τον Οικονόμου στο 90+2’, παίρνοντας την ισοπαλία.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται στη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.29, την ισοπαλία σε απόδοση 5.80 και τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 10.00. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.62, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 2.25. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 2.12, ενώ αν δεν σκοράρουν και οι 2 στο παιχνίδι η απόδοση που προσφέρεται από τη NetBet είναι 1.72.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.29

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός, που χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει σε μικρή απόσταση από την κορυφή. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού, ως πρώτο σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.62

Με τον Αστέρα να αποτελεί μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται αρκετά γκολ, έχοντας 31 γκολ υπέρ και 39 κατά σε 23 αγωνιστικές, και τον Ολυμπιακό να έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 51  γκολ, θεωρούμε ότι το over 2.5 goal έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και θα το επιλέξουμε.

** Οι αποδόσεις αναγράφονται όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ