Super League Ποδόσφαιρο

Έχει πάρει «φωτιά» η μάχη του τίτλου! Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική της Super League

Super League

Μεγάλη μάχη για τον τίτλο της φετινής Superleague, με 4 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 5 πόντων, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Στο παρόν άρθρο, θα ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση Αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Λαμία-ΑΕΚ (24.02 – 19:00)

Ξεκίνημα των αναμετρήσεων της αγωνιστικής στο στάδιο Αθανάσιος Διάκος, με τη Λαμία (6η θέση – 34 βαθμοί) να υποδέχεται την ΑΕΚ (1η θέση – 52 βαθμοί), σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει η Λαμία, η οποία κατάφερε να αποστάσει ισοπαλία με 2-2, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα. Η Λαμία ήταν πολύ ανταγωνιστική, και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 39’, λόγω κόκκινης κάρτας του Martinez ύστερα από σκληρό φάουλ στον Akaydin, κατάφερε να σταθεί όρθια και να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το σκορ για τη Λαμία άνοιξε ο Carlitos στο 45+1’, με τον Bernard να ισοφαρίζει άμεσα για τον Παναθηναϊκό στο 45+3’. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει τελικά να πάρει τη νίκη, ύστερα από το γκολ του Jeremejeff στο 59’ και το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ένα γκολ του Τσιλούλη στο 68’ έκανε το 2-2 για τη Λαμία, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στην Opap Arena, με αντίπαλο την Κηφισιά, η οποία έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 4’, ύστερα από απευθείας κόκκινη κάρτα στο Σπίνο, για μαρκάρισμα στον Livai Garcia μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο Garcia αστόχησε στο πέναλτι, ωστόσο με 2 γκολ στο 19’ και το 24’, έκανε εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Το παιχνίδι κύλησε με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο, με το σκορ να κλείνει στο 3-0, ύστερα από γκολ του Ljubicic στο 90’.

Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ στα παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.95

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (25.02 – 17:00)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός (11η θέση – 19 βαθμοί), υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2η θέση – 51 βαθμοί), σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε εξαιρετικά στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική, καταφέρνοντας να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2. Η ομάδα από το Αγρίνιο προηγήθηκε με γκολ του Diaz στο 42’, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 45+2’ με τον Miritello και να παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Zukanovic στο 65’. Παρόλα αυτά, ο Παναιτωλικός δεν παράτησε ποτέ το ματς και παρότι ο Αστέρας είχε τον έλεγχο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να σκοράρει στο 90+2’ με τον Οικονόμου και να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη.

Κατώτερος των περιστάσεων φάνηκε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα του με σκορ 1-4. Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε ο Navarro στο 29’, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει γρήγορα με γκολ του Despodov στο 39’. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει και 2ο τέρμα, με τον Podence στο 54’, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για την ισοφάριση. Με τον ΠΑΟΚ να έχει ανεβάσει τις γραμμές του, αναζητώντας την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και χτύπησε στην αντεπίθεση με τον El Kaabi (83’, 90’), παίρνοντας μεγάλη νίκη στην Τούμπα.

Μετά από τις απώλειες βαθμών στα τελευταία παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη, που θα τον βοηθήσει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Θα επιλέξουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ από αυτό το ματς.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / ΠΑΟΚ – 1.39

Άρης-Βόλος (25.02 – 19:30)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης (5η θέση – 38 βαθμοί), υποδέχεται το Βόλο (12η θέση – 17 βαθμοί), θέλοντας να συνεχίσει το σερί νικών του.

Ο Άρης, έρχεται στο ματς από μεγάλη νίκη, στο γήπεδο του Ατρόμητου, παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα. Ο Άρης, κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι, με πέναλτι του Moron στο 33’, με τον Ατρόμητο να παίρνει την κατοχή, θέλοντας να μπει ξανά στο ματς. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποιο τέρμα από την πλευρά του Ατρομήτου, με τον Άρη να βρίσκει γκολ με τον  Darida στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, φεύγοντας από το Περιστέρι με σκορ 0-2.

Πολύ κακό πρόσωπο από το Βόλο στο τελευταίο του παιχνίδι, ο οποίος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, χάνοντας με σκορ 1-2. Το σκορ για τον ΠΑΣ άνοιξε ο Conde στο 32’, με τον Assehnoun να καταφέρνει να ισοφαρίσει για το Βόλο στο 47. Παρόλα αυτά, ο Conde δεν είχε πει την τελευταία λέξη του, σκοράροντας ξανά στο 72’, για το 1-2, χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Σε καλύτερη κατάσταση ο Άρης το τελευταίο διάστημα, ο οποίος παίζοντας στο γήπεδο του, θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα για τη νίκη. Θα επιλέξουμε νίκη του Άρη από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Άρης – 1.50

Παναθηναϊκός-Κηφισιά (25.02 – 20:00)

Στο Απόστολος Νικολαΐδης, ο Παναθηναϊκός (3η θέση – 51 βαθμοί), υποδέχεται τη Κηφισιά (14η θέση – 16 βαθμοί), θέλοντας να επανέλθει στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, η οποία θα τον έφερνε στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Martinez στο 39’, κατάφερε να προηγηθεί με τον Carlitos στο 45+1’, βάζοντας δύσκολα στους πράσινους. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το ματς, με γκολ των Bernard (45+3’) και Jeremejeff (59’). Η Λαμία ωστόσο δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας με τον Τσιλούλη (68’), με τον Παναθηναϊκό να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πάρει τη νίκη.

Από ήττα με 3-0 στο γήπεδο της ΑΕΚ, έρχεται στον αγώνα η Κηφισιά, σε ένα ματς που έμεινε με 10 παίκτες από το 4’, με τον Σπίνο να αποβάλλεται ύστερα από μαρκάρισμα στον Garcia. Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Garcia στο 19’, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 24’. Η ΑΕΚ κατέβασε ρυθμούς ύστερα από το 2-0, ωστόσο έκανε το 3-0, με γκολ του Ljubicic στο 90’.

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει άλλα περιθώρια απωλειών, ύστερα από τη γκέλα με τη Λαμία, θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού από αυτό το ματς.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.20

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια της Superleague, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Αν δεν έχετε ένα λογαριασμό στη σελίδα, με το άνοιγμα ενός μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα κερδίσετε ένα free bet, ίσο με το ποσό της 1ης σας κατάθεσης, έως και το ποσό των 50€, καθώς και άλλο ένα free bet αξίας 5€, το οποίο το λαμβάνετε απλά ταυτοποιώντας το λογαριασμό σας στη NetBet.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ