Conference League Ποδόσφαιρο

Φερεντσβάρος vs Ολυμπιακός: Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να προκριθεί στους «16» του Conference League;

Φερεντσβάρος vs Ολυμπιακός

Δεύτερος γύρος των διπλών αναμετρήσεων ανάμεσα σε Φερεντσβάρος και Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη (22.02 – 22:00), στη ρεβάνς του 1-0 στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, για μια θέση στους «16» του Europa Conference League. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, για όλα τα παιχνίδια του Europa Conference League, όπως και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος. Αν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό στη σελίδα, με τη δημιουργία ενός, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και το ποσό των 50€.

Ακόμα, κατά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του λογαριασμού σας, θα λάβετε ένα free bet των 5 €, με το οποίο μπορείτε να στοιχηματίσετε χωρίς να κάνετε κατάθεση, στο κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας τον Meldilibar πλέον στον πάγκο τους, κατάφεραν να νικήσουν τη Φερεντσβάρος με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης, και πάνε με βραχεία κεφαλή στη ρεβάνς στη Groupama Arena.

Η Φερεντσβάρος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, και αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας γκολ με τον Varga στο 2’, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε, ύστερα από υπόδειξη του VAR. Μέχρι το 30’, η Φερεντσβάρος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ramirez και τον Varga να απειλούν την εστία του Ολυμπιακού στο 24’ και στο 29’.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός, με τον Carmo να γίνεται απειλητικός με κεφαλιά στο 32’ και τον γκολκίπερ της Φερεντσβάρος να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 34’, ο Φορτούνης προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε στο τοίχος, με το 1ο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στο 2ο ημίχρονο, η Φερεντσβάρος μπήκε καλύτερα, ασκώντας πίεση στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά. Με την είσοδο των Horta και Podence στο 62’, ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο, και έγινε απειλητικός με τον El Kaabi στο 64’.

Όσο πέρναγε η ώρα, η Φερεντσβάρος κλεινόταν στα καρέ της, με τον El Kaabi να αστοχεί και πάλι στο 80’. Παρόλα αυτά, στο 83’, ύστερα από γέμισμα του Rodinei από τα αριστερά, ο El Kaabi κοντρόλαρε τη μπάλα και την έστειλε με σουτ στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός κράτησε αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος, παίρνοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Αυτή ήταν η 1η ήττα για τη Φερεντσβάρος στο Conference League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Ούγγρους, οι οποίοι δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα εύκολα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Φερεντσβάρος σε απόδοση 2.18, την ισοπαλία σε απόδοση 3.41 και τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 3.34. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.87, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.94. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.71, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.14.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / Χ2 – 1.64

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει 2/2 νίκες υπό την καθοδήγηση του Meldilibar, στις αναμετρήσεις με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ, την προηγούμενη εβδομάδα. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο Ολυμπιακός, σε απόδοση 1.64.

Συνολικά Γκολ / (-3.5) – 1.33

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του ματς, που θα δώσει ένα εισιτήριο για τους «16» του Conference League, θα επιλέξουμε να μπουν λιγότερα από 4 τέρματα, με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να μη δώσει πολλούς χώρους στους Ούγγρους, θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμα που πήρε στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

** Οι αποδόσεις αναγράφονται όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 20/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ