Champions League Ποδόσφαιρο

Νάπολι vs Μπαρτσελόνα: Δυνατή μονομαχία για μια θέση στα προημιτελικά του Champions League

Νάπολι vs Μπαρτσελόνα

Τεράστια μονομαχία στο Stadio Diego Armando Maradona (21/02-22:00), ανάμεσα σε Νάπολι και Μπαρτσελόνα, για τη φάση των «16» του Champions League. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, ενόψει της 1ης μεταξύ τους αναμέτρησης, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, για όλα τα παιχνίδια του Champions League, όπως και για το παιχνίδι της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα. Αν είστε νέα μέλη στη σελίδα, θα έχετε πρόσβαση σε μια ελκυστική προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία θα λάβετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης σας κατάθεσης, έως και το ποσό των 50€, μαζί με ένα ακόμα δωρεάν στοίχημα αξίας 5€, το οποίο θα πιστωθεί στο υπόλοιπό σας, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσής της, και δεν παρουσιάζει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Παρόλα αυτά, κατάφερε να περάσει στη φάση των «16» της διοργάνωσης, παίρνοντας τη 2η θέση με 10 βαθμούς, σε έναν όμιλο με Ρεάλ Μαδρίτης (18 βαθμοί), Μπράγκα (4 βαθμοί) και Ουνιόν Βερολίνου (2 βαθμοί).

Τελευταίο της παιχνίδι για το Ιταλικό πρωτάθλημα, αυτό απέναντι στην Τζένοα, το οποίο ολοκληρώθηκε με 1-1, με τη Τζένοα να προηγείται στο 47’ με τον Frendrup και τη Νάπολι να ισοφαρίζει στο 90’ με τον Ngonge. Στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Νάπολι θα έχει στο πάγκο της ένα νέο προπονητή, τον Walter Mazzarri, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Rudi Garcia, θέλοντας να προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα και να σώσει την χρονιά.

Η Μπαρτσελόνα, έρχεται στη φάση των «16» του Champions League, ως 1η του Group H, ολοκληρώνοντας τον όμιλο με 12 βαθμούς, με την Πόρτο να έχει επίσης 12, αλλά τους Μπλαουγκράνα να υπερτερούν στην ισοβαθμία, με την Σαχτάρ να ακολουθεί με 9 και την Άντβερπ να ολοκληρώνει τον όμιλο με 3 βαθμούς.

Αστάθεια στην απόδοσή της παρουσιάζει τη φετινή σεζόν και η Μπαρτσελόνα, με την αμυντική της γραμμή να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Θέλτα, για το Ισπανικό πρωτάθλημα, με τη Μπαρτσελόνα να προηγείται με γκολ του Lewandowski στο 45’ και τη Θέλτα να ισοφαρίζει με τον Aspas στο 47’. Η Μπαρτσελόνα πίεσε τη Θέλτα και κατάφερε να φύγει τελικά νικήτρια, χάρη σε ένα πέναλτι του Lewandowski στο 90+7’.

Αμφίρροπο ματς, με τις 2 ομάδες να είναι αρκετά απρόβλεπτες στα φετινά παιχνίδια τους, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για τον αγώνα, βρίσκουμε τη νίκη της Νάπολι σε απόδοση 2.77, την ισοπαλία σε απόδοση 3.50 και τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.48. Το over 2.5 goal, προσφέρεται σε απόδοση 1.73, με το under 2.5 goal, να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.97. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.59, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 δίνεται σε απόδοση 2.21.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / Over 2.5 – 1.70

Πρόκειται για 2 πολύ δυνατές επιθετικές γραμμές, με τις αμυντικές γραμμές των 2 ομάδων να μην παρουσιάζουν μεγάλη συνέπεια. Θα επιλέξουμε να μπουν περισσότερα από 2 γκολ στον αγώνα, σε ένα παιχνίδι που αναμένουμε να έχει πολλές ευκαιρίες και από τις 2 πλευρές.

Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.57

Με τη Μπαρτσελόνα να έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 20 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, και την Νάπολι να έχει ανεβασμένη ψυχολογία παίζοντας εντός έδρας, υπό τις οδηγίες ενός νέου προπονητή, αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει τέρματα,  και θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.

** Οι αποδόσεις αναγράφονται όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 19/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ