Champions League Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση των νοκ άουτ αναμετρήσεων της εβδομάδας για το Champions League

Champions League

Με 4 νοκ άουτ διπλές αναμετρήσεις για την φάση των «16», συνεχίζεται το Champions League αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις αναμετρήσεις της εβδομάδας, τα νέα των ομάδων, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, για να όλα τα παιχνίδια του Champions League, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν δεν έχετε ήδη έναν ενεργό λογαριασμό στη σελίδα, μπορείτε κατά την εγγραφή σας να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ένα 100% μπόνους, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και το ποσό των 50€. Επίσης, στην προσφορά αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα free bet αξίας 5€, που γίνεται διαθέσιμο, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση Αγώνων:

Ίντερ-Ατλέτικο Μαδρίτης (20/02-22:00)

Στο Guiseppe Meazza, η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την 1η αναμέτρηση ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Η Ίντερ πέρασε ως 2η από το Group D, με Σοσιεδάδ, Μπενφίκα και Σάλζμπουργκ. Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται οι Ιταλοί το τελευταίο διάστημα, έχοντας πραγματοποιήσει 8 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία απέναντι στη Σαρλεριτάνα, με σκορ 4-0, σε ένα ματς που οι Νερατζούρι είχαν 4 διαφορετικούς σκόρερ (Thuram 17’, Martinez 19’, Dumfries 40’, Arautovic 90’).

Η Ατλέτικο έρχεται στο παιχνίδι, έχοντας περάσει ως 1η από το Group E, με Λάτσιο, Φέγενορντ και Σέλτικ. Η Ατλέτικο πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα, έχοντας 2 ήττες στα ματς με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη, ωστόσο επανήλθε στις νίκες στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Λας Πάλμας. Το παιχνίδι τελείωσε με 5-0 υπέρ των Μαδριλένων, με τον Llorente (15’, 20’) και τον Correa (47’, 62’) να σκοράρουν από 2 φορές και τον Depay να κλείνει το σκορ στο 87’.

Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο η Ατλέτικο θα προσπαθήσει να πάρει μια ισοπαλία που θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Θα επιλέξουμε να μπουν λιγότερα από 3 τέρματα στον αγώνα, με την Ατλέτικο να αναμένεται να παραταχθεί αμυντικά και να μη δίνει χώρους στην Ίντερ.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.67

Αϊντχόβεν-Ντόρτμουντ (20/02-22:00)

Στο Philips Stadion η Αϊντχόβεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Η Αϊντχόβεν έρχεται στο παιχνίδι ως 2η από το Group B, με Άρσεναλ, Λανς και Σεβίλλη. Προέρχεται από νίκη με αντίπαλο την Χέρακλες, με 2-0 για το Ολλανδικό πρωτάθλημα. Η Χέρακλες έμεινε από το 13’ με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Limbombe, με το έργο της Αϊντχόφεν να γίνεται εύκολο. Το 1ο γκολ ήρθε με τον de Jong στο 18’, με τον Boscali να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 56’.

Η Ντόρτμουντ πέρασε ως 1η από το Group F, το δυσκολότερο από άποψη ονομάτων, με Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ. Έρχεται στο παιχνίδι από εκτός έδρας ισοπαλία, με αντίπαλο τη Βολφσμουργκ, για το Γερμανικό πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε για τη Ντόρτμουντ ο Fulkrug μόλις στο 8’, για να ισοφαρίσει η Βόλφσμπουργκ με γκολ του Gerhardt στο 64’, σε ένα ματς που η Ντόρτμουντ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί για να φτάσει στη νίκη.

Πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν αρκετά, έχοντας σκοράρει και οι 2, τουλάχιστον 1 φορά, στα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια που έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.53

Πόρτο-Άρσεναλ (21/02-22:00)

Στο Estadio do Dragao, η Πόρτο υποδέχεται την Άρσεναλ, θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους φορμαρισμένους Άγγλους.

Η Πόρτο πέρασε στα νοκ άουτ ως 2η από το Group H, με Μπαρτσελόνα, Σαχτάρ και Άντβερπ. Οι δράκοι, ύστερα από τις γκέλες με Ρίο Άβε και Αρούκα, επανήλθαν στις νίκες, στο τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στην Εστρέλα, για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ των Galeno (36’) και Joao Mario (57’), με την Πόρτο να αναδεικνύεται νικήτρια με 2-0.

Από την άλλη, η Άρσεναλ έρχεται ως 1η από το Gropup B, με αντιπάλους τις Αϊντχόβεν, Λανς και Σεβίλλη. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα, έχοντας νικήσει τα 5 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας επιβλητικές εμφανίσεις. Τελευταίο παιχνίδι των κανονιέρηδων αυτό απέναντι στη Μπέρνλι, την οποία νίκησαν εκτός έδρας, με σκορ 0-5. Τα γκολ πέτυχαν οι Odegaard (4’), Saka (41’, 47’), Trossard (66’) και Havertz (78’).

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που η Άρσεναλ θα έχει τον έλεγχο, με την Πόρτο να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Περιμένουμε να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες από τις 2 ομάδες και θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1.5 τέρματα στον αγώνα.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.30

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται στις 18/02 στη NetBet και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ