Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

­Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ: Μια επική μονομαχία για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

­Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ

Ώρα Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να αναμετρώνται ξανά, στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας. Στο παρόν άρθρο, θα ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Ο 1ος αγώνας ανάμεσα στις 2 ομάδες, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικός και να παίρνει τη νίκη με σκορ 0-1 και το πλεονέκτημα, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Παναθηναϊκό να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, και τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει ρυθμούς ύστερα από πρώτο 10λεπτο. Η πρώτη σημαντική στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 13ο λεπτό, αλλά ο Despodov δεν κατάφερε να βρει την μπάλα από πλάγια θέση, ενώ στο 21′ ο Dragowski έκανε εντυπωσιακή επέμβαση για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια Tomas. Ο Παναθηναϊκός απείλησε με ατομική ενέργεια του Bernard στο 34’, με τον Tomas να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 42’ για τον δικέφαλο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο 2ο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα, με τον Sporar να σκοράρει στο 53ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική ανάπτυξη που ξεκίνησε από τον Dragowski. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο της μπάλας, με τον Kotarski να λέει όχι σε σουτ του Sporar στο 60’ για το 0-2. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα με τις αλλαγές που έκανε (Taison, Meite, Murg, Samatta), και έφτασε μια ανάσα από το 1-1, με τον Dragowski να κάνει καταπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Samatta στο 75’. Οι 2 ομάδες έμειναν με 10 παίκτες στο 78’ λόγω αποβολής των Taison και Μπακασέτα, η οποίοι ύστερα από αψιμαχία που είχαν αντίκρισαν και οι  2 απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, ωστόσο το σουτ του Meite στις καθυστερήσεις κατέληξε στο δοκάρι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-1.

Από τη ρεβάνς της Λεωφόρου θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπακασέτας και Perez για τον Παναθηναϊκό, όπως και ο τιμωρημένος Taison από τον ΠΑΟΚ.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από την NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.38, την ισοπαλία σε απόδοση 3.38 και τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.00. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.15, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.62. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 1.91, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.79.

Προγνωστικά

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα / Χ – 2.00

Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, αντίστοιχο της αναμέτρησης των 2 ομάδων πριν μια βδομάδα. Ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος θα έχει το πλεονέκτημα, ωστόσο, λόγω της νίκης του με 1-0 στην Τούμπα, αναμένουμε έναν Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία του 1ου ημιχρόνου, με τις 2 ομάδες να μη δίνουν πολλούς χώρους στα πρώτα λεπτά, θέλοντας να δουν πρώτα την τακτική που θα ακολουθήσει ο αντίπαλός τους.

Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.39

Με τον ΠΑΟΚ να θέλει γκολ για να μπει στη διεκδίκηση της πρόκρισης, αναμένουμε να δώσει χώρους στον Παναθηναϊκό, και να δούμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ από τις 2 ομάδες. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1.5 γκολ στο παιχνίδι.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην ξεχάσετε κατά την εγγραφή σας, να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, η οποία δίνει στους νέους παίκτες ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής τους, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα αξίας 5€.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 18/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ