Super League Ποδόσφαιρο

Ανάλυση και Προγνωστικά για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά στην Opap Arena

Super League

Με την ΑΕΚ (3η θέση – 49 βαθμοί) να υποδέχεται την Κηφισιά (13η θέση – 16 βαθμοί) στην Αγιά Σοφιά (18.02-19:00), συνεχίζεται η 23η αγωνιστική της Superleague. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για νε μάθετε τα τελευταία νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, με κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, τένις, αλλά και όλων των υπόλοιπων αθλημάτων που αναζητάτε. Με την εγγραφή σας στη NetBet, θα λάβετε μια ελκυστική προσφορά καλωσορίσματος, η οποία θα σας δώσει ένα free bet 100% έως 50 €, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, καθώς και ακόμα ένα free bet των 5 €, για να ποντάρετε στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κηφισιά.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Με την ΑΕΚ να δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας ισοπαλία στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ένωση κράταγε τη νίκη στα χέρια της μέχρι και το 88’, χάρη σε ένα γκολ του Eliasson από το 47’, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να ισοφαρίσει με γκολ του Kedziora στο 89’. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παίζοντας στα ίσια το παιχνίδι και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας ότι θα παλέψει σκληρά και για τον φετινό τίτλο.

Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Κηφισιά, η οποία ύστερα από τη νίκη της στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με το Βόλο, με σκορ 0-0, παίρνοντας μια ανάσα στη μάχη για τον υποβιβασμό. Η Κηφισιά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι η Κηφισιά έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 45’, λόγω της αποβολής του Ασλανίδη. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με το παιχνίδι να λήγει χωρίς τέρματα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.15, την ισοπαλία σε απόδοση 8.70 και τη νίκη της Κηφισιάς σε απόδοση 15.00. Το over 2.5 goal δίνεται σε απόδοση 1.40, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.80. Ακόμα, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.22, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.60.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.40

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα πιέσει από την αρχή του αγώνα, θέλοντας το γρήγορο γκολ που θα αποβάλλει το άγχος. Θεωρούμε ότι έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει, με την Κηφισιά να δίνει χώρους στην περίπτωση αυτή, προσπαθώντας να ισοφαρίσει και το παιχνίδι να ανοίγει. Για το λόγο αυτό, θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 τέρματα σε απόδοση 1.40.

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα / ΑΕΚ – 1.47

Αποφασισμένη για τη νίκη αναμένεται να μπει η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, και αναμένουμε να πιέσει ψηλά από τα πρώτα λεπτά. Θα επιλέξουμε νίκη της ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 1.47.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ