Premier League Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι vs Τσέλσι: Ανάλυση του σπουδαίου Αγγλικού ντέρμπι για την 25η αγωνιστική της Premier League

Premier League

Σπουδαίο παιχνίδι στο Etihad (17.02-19:30) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Premier League, με τη Τσέλσι (10η θέση – 34 βαθμοί) να θέλει να σταματήσει την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι (2η θέση – 52 βαθμοί) προς τον τίτλο. Διαβάστε το άρθρο αυτό για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε τις κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου της αγοράς, για να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι, καθώς και σε όλα τα άλλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Αν δεν είστε μέλος ήδη στη πλατφόρμα, με την εγγραφή σας μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη, και να κερδίσετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1η σας κατάθεση, έως και το ποσό των 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Σπουδαίο σερί νικών από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία το 2024 μετράει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Τελευταία της νίκη για το πρωτάθλημα της Premier League, απέναντι στην Έβερτον, η οποία έβαλε δύσκολα στους πολίτες για 70’ λεπτά, έχοντας παραταχθεί εξαιρετικά στο Etihad. Παρόλα αυτά ο Haaland, με 2 δικά του γκολ σε 71’ και 85’, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Έβερτον και να χαρίσει μια σημαντική νίκη στην ομάδα του, στη μάχη με Λίβερπουλ και Άρσεναλ για το φετινό πρωτάθλημα.

Σε ρηχά νερά κινείται η Τσέλσι στο φετινό πρωτάθλημα, μην έχοντας καταφέρει έως τώρα να δικαιώσει τις προσδοκίες των αναλυτών, που την συμπεριλάμβαναν ανάμεσα στις διεκδικήτριες του φετινού πρωταθλήματος. Οι Λονδρέζοι παρουσιάζουν ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, νικώντας εκτός έδρας Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας, με τελευταία νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με σκορ 1-3. Στο ματς αυτό, η Τσέλσι έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Lerma στο 30’, ωστόσο έκανε την ανατροπή με γκολ του Gallagher σε 47’ και 90+1’, με τον Fernandez να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του στο 90+4’.

Θέαμα υψηλού επιπέδου μας χάρισαν οι 2 ομάδες, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, με το παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Premier League να ολοκληρώνεται με 4-4. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με τη Σίτι να φτάνει μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη, ωστόσο ένα πέναλτι του Palmer στο 90+5’ έκανε το 4-4, δίνοντας από ένα βαθμό στην κάθε ομάδα.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται στη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 1.34, την ισοπαλία σε απόδοση 5.50 και τη νίκη της Τσέλσι σε απόδοση 8.10. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.45, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 2.55. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 1.73, ενώ αν δεν σκοράρουν και οι 2 στο παιχνίδι η απόδοση που προσφέρεται από τη NetBet είναι 1.97.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.34

Σε εξαιρετική φόρμα η Σίτι τον τελευταίο καιρό, που με την επιστροφή του De Bruyne στη δράση, δείχνει να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους ανταγωνιστές της. Από την άλλη, η Τσέλσι, δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοση της, παρά μόνο κάποιες μεμονωμένες καλές εμφανίσεις. Θα επιλέξουμε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμένεται να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.45

Πρόκειται για 2 ομάδες που έχουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ στο παιχνίδι, ένα σημείο που έχει επιβεβαιωθεί σε 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Σίτι και σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ