Super League Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Ανάλυση, Αποδόσεις & Προγνωστικά για το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός: Ανάλυση, Αποδόσεις & Προγνωστικά για το ντέρμπι της Τούμπας

Σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα (18.02-20:30), με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (51 βαθμοί), να υποδέχεται τον 4ο Ολυμπιακό (44 βαθμοί). Στο παρόν άρθρο θα ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για στοίχημα ποδόσφαιρο, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Τέλος στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ μπήκε στο τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, με το παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 1-1. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις 2 ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Eliasson στο 47’, με τον ΠΑΟΚ να τα παίζει όλα για όλα, κάνοντας πολλές αλλαγές και πιέζοντας ασφυκτικά την Ένωση. Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 89’, με γκολ του Kedziora, ύστερα από ασίστ του Taison.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΟΦΗ, παίρνοντας τη νίκη με 4-0. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς, με γκολ του Μασούρα στο 6’, με τον El Kaabi να κάνει το 2-0 στο 10’. Το 3-0 για τους ερυθρόλευκους ήρθε από τον Podence στο 34’, με τον Φορτούνη να μπαίνει επίσης στη λίστα των σκόρερ, με γκολ στο 58’.

Το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, για την 10η αγωνιστική της Superleague, τελείωσε με 2-4 υπέρ του ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος στο Καραϊσκάκη και να προηγείται ακόμα και με 0-4, λίγο πριν το τέλος. Πέρα από τη βαθμολογική σημασία του αγώνα λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει έξτρα κίνητρο σε αυτό το ματς, αναζητώντας τη ρεβάνς για εκείνο το παιχνίδι, μέσα από μια νίκη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για τον αγώνα, βρίσκουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.15, την ισοπαλία σε απόδοση 3.38 και τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 3.45. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.04, ενώ το under 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.78. Ακόμα, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.84, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 δίνεται σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.32

Με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, αναμένουμε μια «καυτή» Τούμπα, που θα δώσει το πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ. Λαμβάνοντας υπόψη και το 1ο παιχνίδι, που ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στην έδρα του Ολυμπιακού, θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο ΠΑΟΚ, σε απόδοση 1.32.

Γκολ ΠΑΟΚ / 2 ή 3 – 2.43

Με την άμυνα του Ολυμπιακού να παρουσιάζει αστάθεια στα τελευταία παιχνίδια, θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αν ο δικέφαλος είναι εύστοχος στην τελική προσπάθεια, πιστεύουμε ότι το να σκοράρει ο ΠΑΟΚ 2 ή 3 γκολ, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων για να επιλέξετε, με τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ αυτών. Κάνοντας σήμερα την εγγραφή σας στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη, με την οποία θα σας πιστωθούν ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, για να στοιχηματίσετε στον αγώνα.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ