Super League Ποδόσφαιρο

Ανάλυση των σημαντικότερων αναμετρήσεων της 23ης αγωνιστικής της Super League

Super League

Μεγάλες μάχες περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Διαβάστε το άρθρο αυτό, για να ενημερωθείτε για τους σημαντικότερους αγώνες της εβδομάδας, καθώς και ορισμένα προγνωστικά για στοίχημα ποδόσφαιρο, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις για stoixima, για όλους τους αγώνες της Superleague, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην παραλείψετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα free bet 100%, ίσο με την 1η σας κατάθεση, έως το ποσό των 50 €. Ακόμα, διαθέσιμο είναι άλλο ένα free bet των 5 €, το οποίο θα πιστωθεί στο υπόλοιπό σας, ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ατρόμητος-Άρης (17.02-19:30)

Ξεκίνημα των αναμετρήσεων στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο (9η θέση – 23 βαθμοί) να υποδέχεται τον Άρη (5η θέση – 35 βαθμοί).

Ο Ατρόμητος έρχεται στο παιχνίδι από σερί 4 συνεχόμενων ηττών, για Superleague και Κύπελλο, με τελευταία απέναντι στον Παναιτωλικό εκτός έδρας, με σκορ 1-0. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι με γκολ του Καρέλη στο 24’, ωστόσο στο 30’ έμεινε με 10 παίκτες, με τον Οικονόμου να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, λόγω ενός πολύ σκληρού μαρκαρίσματος. Ο Ατρόμητος πήρε το πάνω χέρι, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας μερικές μοναδικές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο.

Από ισοπαλία στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται ο Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν πολύ μέτρια εμφάνιση, απέναντι στον τελευταίο στη βαθμολογία ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, και ίσως αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, με το ματς να ολοκληρώνεται 0-0.

Αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο αναμένουμε ότι ο Ατρόμητος θα τα δώσει όλα, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο Ατρόμητος.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.63

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Λαμία (17.02-20:30)

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός (2η θέση – 50 βαθμοί)  υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λαμία (6η θέση – 33 βαθμοί).

Ο Παναθηναϊκός  πέτυχε μια εύκολη νίκη στο γήπεδο του Πανσερραϊκού με 0-3, χάρη στα γκολ των Verbic στο 8’, Palacios στο 31’ και Jeremejeff στο 90’. Έτσι, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία στο ματς του ΠΑΟΚ με τη ΑΕΚ, μείωσε την απόστασή του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στον 1 βαθμό, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία, επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στις 4 νίκες, νικώντας αυτή τη φορά τον Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 2-1. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 11’ με τον Καλτσά, ωστόσο η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Garcia στο 36’, άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Η Λαμία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και με 2 γκολ του Carlitos σε 68’ και 80’, έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, που της έδωσε πλεονέκτημα 4 βαθμών έναντι του Αστέρα, για την είσοδο στα playoffs.

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων, και αναμένουμε τον Παναθηναϊκό να φτάνει στη νίκη, εύκολα ή δύσκολα.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.32

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (18.02-15:30)

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος (12η θέση – 17 βαθμοί) υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (14η θέση – 13 βαθμοί), σε μια μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Βόλος κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Κηφισιάς, σε ένα ματς που οι Βολιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρόλα αυτά, η κόκκινη κάρτα του Ασλανίδη στο 45’, τους έκανε να οπισθοχωρήσουν, καταφέρνοντας τα καλά στο αμυντικό κομμάτι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο του παιχνίδι ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με τον Άρη, σε ένα ματς που οι Γιαννιώτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-0.

Πρόκειται για 2 ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ και θα επιλέξουμε να μην μπουν περισσότερα από 2 γκολ στο παιχνίδι αυτό.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.53

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (19.02-18:00)

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας (7η θέση – 29 βαθμοί) υποδέχεται τον Παναιτωλικό (11η θέση – 18 βαθμοί), σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Αστέρας πάλεψε στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Λαμία, κάνοντας το 0-1 νωρίς με τον Καλτσά, ωστόσο μια κόκκινη κάρτα του Garcia άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού. Η Λαμία ισοφάρισε αρχικά με τον Carlitos στο 68’, με τον Αστέρα να βγαίνει μπροστά αναζητώντας ένα γκολ. Ο Miritello έχασε σπουδαία ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Αστέρα στο 78’, αστοχώντας σε πέναλτι, με τον Carlitos να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε στο 80’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, προέρχεται από σπουδαία νίκη με τον Ατρόμητο, η οποία του έδωσε μεγάλη ανάσα, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τη διαφορά για τις 2 ομάδες έκανε το γκολ του Καρέλη στο 24’, και παρά την κόκκινη κάρτα του Οικονόμου στο 30’, ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, με το ματς να ολοκληρώνεται με 1-0.

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Αστέρα στη μάχη του με τη Λαμία για τα playoffs. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Αστέρα από το παιχνίδι αυτό.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Αστέρας Τρίπολης – 1.91

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 13/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ