Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός vs Άρης: Ανάλυση της 1ης αναμέτρησης των 2 ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να αναμετράται με τον Άρη, για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, καθώς και ένα μεγάλο πλήθος από ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, με την εγγραφή σας, μπορείτε να λάβετε μέρος στην προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα, και να κερδίσετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, έως και το ποσό των 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Μεγάλη πρόκριση για τον Παναιτωλικό στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα από το Αγρίνιο να καταφέρνει να πάρει τη νίκη και στις 2 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ύστερα από το 1-2 της Κρήτης, ο Παναιτωλικός νίκησε και στο Αγρίνιο με 3-1, με το συνολικό σκορ των 2 αναμετρήσεων να είναι 5-2. Παρόλο που το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα γκολ του Duarte στο 38’ και του Χατζηθεοδωρίδη στο 59’. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 72’ με γκολ του Leya, με τον Perez να κλείνει το σκορ για τον Παναιτωλικό με γκολ στις καθυστερήσεις.

Πιο εύκολο ήταν το έργο του Άρη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους κιτρινόμαυρους να  αποκλείουν τη Νίκη Βόλου. Ο Άρης, ύστερα από το 3-0 της Θεσσαλονίκης, πήγε χωρίς άγχος στο 2ο παιχνίδι, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, με το παιχνίδι να έρχεται 2-2 και το συνολικό σκορ των 2 αναμετρήσεων να είναι 5-2. Στο παιχνίδι στο Βόλο, ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Saverio στο 27’, με τη Νίκη Βόλου να ισοφαρίζει με τον Κάσσο στο 35’ και να προηγείται με γκολ του Ribeiro στο 46’. Παρόλα αυτά, ο Άρης δεν αγχώθηκε και έκανε το 2-2 με γκολ του Saverio στο 69’, περνώντας στους «4» του Κυπέλλου.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναιτωλικού σε απόδοση 3.68, την ισοπαλία σε απόδοση 3.34 και τη νίκη του Άρη σε απόδοση 2.09. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.10, ενώ το under 2.5 goal σε απόδοση 1.65. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.88, ενώ να μην σκοράρουν προσφέρεται σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.73

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, στα τελευταία 5 παιχνίδια του. Από την άλλη, ο Άρης έχει παρουσιάσει μια μικρή κάμψη στην απόδοσή του τις τελευταίες βδομάδες, μετρώντας 3 σερί ισοπαλίες. Θα επιλέξουμε το να μην ηττηθεί ο Παναιτωλικός, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.73 στη NetBet.

Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.65

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία και για τις 2 ομάδες να βρεθούν σε έναν τελικό Κυπέλλου, η οποία δεν τους παρουσιάζεται κάθε μέρα. Αναμένουμε να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι συντηρητικά, θέλοντας να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Θα επιλέξουμε να μπουν λιγότερα από 3 γκολ στο παιχνίδι, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.65.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ