Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός: Για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ποια από τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς;

ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός

Μεγάλη μονομαχία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο 1ο από τα 2 παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet Sport για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προσγνωστικά στοιχήματος για το γεγονός, από την ομάδα των ειδικών μας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΟΚ στα προημητελικά του Κυπέλλου, για τα οποία ο δικέφαλος νίκησε 2 φορές τον Πανσερραϊκό (0-4 και 5-0). Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και στα 2 παιχνίδια, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του να σκεφτεί ότι θα μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο 1ο παιχνίδι για τα ημιτελικά με μόνο στόχο τη νίκη στο γήπεδο του, που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου.

Για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο 2ο παιχνίδι του με τον Ατρόμητο, έχοντας χάσει το 1ο παιχνίδι στη Λεωφόρο με 1-2. Στο 2ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός πίεσε τον Ατρόμητο από το 1ο λεπτό, καταφέρνοντας να πάρει σκορ πρόκρισης στο 90+5’, χάρη σε ένα γκολ του Mladenovic. Ο Σέρβος έκανε το 0-2 με κεφαλιά, κάνοντας το συνολικό σκορ στα 2 παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων, 3-2 υπέρ του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προσπαθήσει να αποφύγει την ήττα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, θέλοντας να παίξει την πρόκριση στο γήπεδο του, στο οποίο θα έχει τη στήριξη του κόσμου του.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για τον αγώνα, βρίσκουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.43, την ισοπαλία σε απόδοση 3.16 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 3.11. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.15, ενώ το under 2.5 goal σε απόδοση 1.62. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 1.88, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.36

Επιστροφή για τον κόσμο στα γήπεδα, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να παίξει σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Λαμβάνοντας υπόψη το ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος φέτος στο γήπεδό του, καθώς και τη στήριξη που θα έχει από τους φιλάθλους του, μετά από 2 μήνες που όλα τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων των θυρών, θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι, που προσφέρεται από τη NetBet σε απόδοση 1.36.

Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.62

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του παιχνιδιού, αναμένουμε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες θα παίξουν συντηρητικά, μη δίνοντας πολλούς χώρους στον αντίπαλό τους. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 goal, με τις ομάδες να αναμένεται να μπουν με αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι.

Μπαίνοντας στη NetBet θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ διαθέσιμα θα βρείτε πολλά ειδικά στοιχήματα για το γεγονός. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος κατά την εγγραφή σας, με την οποία  λαμβάνετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μέχρι και για το ποσό των 50 €, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, που γίνεται διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 12/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ