Super League Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Στο Καραϊσκάκη ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague (10/02-19:30), με τον Ολυμπιακό (4η θέση – 41 βαθμοί), να υποδέχεται τον ΟΦΗ (10η θέση – 20 βαθμοί), θέλοντας να μειώσει την απόσταση του από την κορυφή. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις ποδοσφαίρου που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για κάποια στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, στα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία του Cash Out και κλείστε το δελτίο σας ανά πάσα στιγμή, λαμβάνοντας κέρδος, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση του γεγονότος, στο οποίο έχετε στοιχηματίσει.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, που έστειλε τους ερυθρόλευκους στο -9 από την κορυφή. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να αποδεικνύεται πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια, φτάνοντας στη νίκη, με γκολ του Bernard στο 25’ και του Jeremejeff στο 60’. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο ο El Kaabi έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 63’, με τον Μασούρα να αστοχεί επίσης σε κεφαλιά από κοντά στο 81’.

Σερί ηττών για τον ΟΦΗ, ο οποίος παρά το καλό του ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, πλέον έχασε έδαφος στη βαθμολογία, ύστερα και από την ήττα στην έδρα του από την Κηφισιά, με σκορ 1-2. Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στον αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ozegovic με πέναλτι στο 10’. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, με την Κηφισιά να βρίσκει χώρους και να χτυπάει ξανά με τον Ozegovic στο 63’. Ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Αποστολάκη στο 71’, πιέζοντας μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει εύκολα από την Κρήτη για την 9η αγωνιστική, νικώντας με 0-2 τον ΟΦΗ στο 1ο μεταξύ τους παιχνίδι, με 2 γκολ του Podence (10’, 54’).

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.32, την ισοπαλία σε απόδοση 5.70 και τη νίκη του ΟΦΗ σε απόδοση 8.80. Το over 2.5 goal δίνεται σε απόδοση 1.57, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 2.35. Ακόμα, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.01, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.32

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, και χρειάζεται νίκες, για να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού, αναμένοντας ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα μπει αποφασισμένος να το «καθαρίσει» από νωρίς.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.57

Περιμένουμε ένα ξέσπασμα του Ολυμπιακού, ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να συνδυάσουν νίκη με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 τέρματα στον αγώνα, σε απόδοση 1.57.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 07/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ