Super League Ποδόσφαιρο

Ανάλυση των σημαντικότερων αγώνων της 22ης αγωνιστικής της Super League

Super League

Συνέχεια στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Super League, με την 22η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τους σημαντικότερους αγώνες της αγωνιστικής, καθώς και για ορισμένα συμβουλές για stoixima.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε διαθέσιμες μια πληθώρα επιλογών για στοίχημα ποδόσφαιρο, για να στοιχηματίσετε στους αγώνες της Superleague και όχι μόνο. Επί του παρόντος, ανάμεσα στις διαθέσιμες προσφορές της σελίδας, θα βρείτε την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (10/02 – 19:00)

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα (14η θέση – 12 βαθμοί), υποδέχεται τον Άρη (5η θέση – 34 βαθμοί), θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται στο παιχνίδι από βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4, με αντίπαλο τη Λαμία, σε ένα ματς που τα Γιάννενα προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι, απέναντι στη φορμαρισμένη Λαμία.

Από ισοπαλία έρχεται στο παιχνίδι ο Άρης, ο οποίος προηγήθηκε στις Σέρρες, με γκολ του Moron στο 52’, δείχνοντας ότι θα μπορέσει να φτάσει σε μια επαγγελματική νίκη, ωστόσο με «buzzer beater» του Aleksic στο 90+5’, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει και να στερήσει από τους κιτρινόμαυρους τη νίκη.

Εξαιρετικό πρόσωπο για τον Άρη το τελευταίο διάστημα, με τα Γιάννενα από την άλλη να προέρχονται από 4 συνεχόμενες ήττες. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 1.83.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Άρης – 1.83

Κηφισιά-Βόλος (11/02 – 16:00)

Ση Ριζούπολη, η Κηφισιά (13η θέση – 15 βαθμοί), υποδέχεται το Βόλο (11η θέση – 16 βαθμοί), σε μια μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Σπουδαία νίκη για την Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία κατάφερε να νικήσει με 0-1 στην Κρήτη τον ΟΦΗ, δείχνοντας ότι θα τα δώσει όλα στη συνέχεια, για την παραμονή της στη Superleague. Τη διαφορά για την ομάδα του στο ματς με τον ΟΦΗ, έκανε ο Ozegovic, ο οποίο με 2 γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, φτάνοντας τα 9 προσωπικά γκολ τη φετινή σεζόν.

Καλή εμφάνιση από το Βόλο στο τελευταίο του ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, η οποία ωστόσο δεν συνδυάστηκε με νίκη, με τις 2 ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1. Το σκορ άνοιξε με γκολ του Shengelia για τον Παναιτωλικό στο 8’, με την αντίδραση του Βόλου να είναι άμεση, ισοφαρίζοντας με γκολ του Garcia στο 15’. Από εκείνο το σημείο, ο Βόλος πήρε τον έλεγχο, πιέζοντας για το γκολ της νίκης, με τον Στεργιάκη ωστόσο να είναι εκεί για την ομάδα του, κρατώντας την ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Αμφίρροπο παιχνίδι, για το οποίο θα επιλέξουμε την επιλογή over 1.5 goal, η οποία έχει επιβεβαιωθεί στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια, κάθε μίας από τις 2 ομάδες.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.32

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (11/02 – 17:00)

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός (8η θέση – 23 βαθμοί), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (3η θέση – 47 βαθμοί), σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Από εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη προέρχεται ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πάλεψε, ωστόσο δεν μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με τον Moron στο 52’, και κλείστηκε στην άμυνα του, με τον Πανσερραϊκό να μη βρίσκει χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, ο Aleksic ήταν η χρυσή αλλαγή για την ομάδα από τις Σέρρες, μπαίνοντας στο ματς στο 79’ και σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά στο 90+5’, ύστερα από ολιγωρία της άμυνας του Άρη.

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική, αφού νίκησε τον αιώνιο αντίπαλό του, Ολυμπιακό, εντός έδρας, με σκορ 2-0. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος πνευματικά από τον αντίπαλό του, και κατάφερε με γκολ του  Bernard στο 25’ και Jeremejeff στο 60’ να πάρει μια πολύτιμη βαθμολογικά, αλλά και νίκη γοήτρου, που τον ανέβασε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θα έχει την κατοχή, πιέζοντας για να πάρει τη νίκη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη σύγκρουση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου θα υπάρξουν απώλειες βαθμών. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού, σε απόδοση 1.41.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.41

ΠΑΣ Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (11/02 – 19:30)

Ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για μια θέση στα playoffs, με τη Λαμία (6η θέση – 30 βαθμοί), να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (7η θέση – 29 βαθμοί).

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λαμία, η οποία έχει σερί 3 νικών στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή απέναντι στα Γιάννενα, με σκορ 1-4. Η ομάδα από τη Λαμία κυριάρχησε στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας 4 γκολ, με τον Carlitos να αστοχεί σε 2 πέναλτι, με τα οποία ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ανεβεί παραπάνω.

Εξαιρετική πορεία και από τον Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο γήπεδο της ΑΕΚ, χάνοντας με σκορ 4-2, σε ένα ματς που η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο.

Πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν αρκετά στα τελευταία παιχνίδια, για αυτό το λόγο θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1 γκολ στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.40

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 07/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ