Super League Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή της Super League μετά τη λήξη αυτής της αγωνιστικής;

ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ

Ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα (11/02-20:00), με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (50 βαθμοί), να υποδέχεται τη 2η στη βαθμολογία ΑΕΚ (48 βαθμοί). Στο παρόν άρθρο, θα ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και μερικές στοιχηματικές προβλέψεις για το παιχνίδι.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Στις επτά συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο επέκτεινε το σερί του ο ΠΑΟΚ, νικώντας αυτή τη φορά τον Ατρόμητο εκτός έδρας, με σκορ 0-2. Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν αρκετά να ξεκλειδώσουν την καλοστημένη άμυνα του Ατρομήτου και παρότι πίεζαν για ένα γκολ από την αρχή της αναμέτρησης, χωρίς να απειληθούν ποτέ, τελικά κατάφεραν να σκοράρουν λίγο πριν το φινάλε, με τον Schwab να περνάει στην αναμέτρηση στο 77’ και να σκοράρει στο 89’. Τα τέρματα του δικεφάλου διπλασίασε ο Κωνσταντέλιας, με γκολ στο 90+3’.

Τις καλές της εμφανίσεις συνεχίζει η ΑΕΚ, περνώντας με άριστα το τεστ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα, με σκορ 4-2 της ομάδας από την Τρίπολη, με τον Ponce να συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ, στο 25’ και στο 26’. Το 3-0 έγινε με αυτογκόλ του Zukanovic, για να μειώσει για τον Αστέρα σε 3-1 ο Bartolo στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου. Ο Livai Garcia έκανε το 4-1 για την ομάδα του στο 76’, με το σκορ να κλείνει στο 4-2, με γκολ του Miritello για την ομάδα από την Τρίπολη.

Το 1ο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να νικάει με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ του Pineda και Eliasson. Περιμένουμε μια πολύ δυνατή μονομαχία, με τις 2 ομάδες να είναι σε καταπληκτική φόρμα και αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη, που θα τις πάει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, δίνοντάς τους παράλληλα αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.47, την ισοπαλία σε απόδοση 3.45 και τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 2.82. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.82, ενώ το under 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.98. Ακόμα, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 1.67, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 δίνεται σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.45

Αήττητος φέτος στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι το οποίο αναμένουμε ότι θα συνεχιστεί και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, επιλέγοντας νίκη ΠΑΟΚ ή ισοπαλία, σε απόδοση 1.45.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.83

Πρόκειται για 2 πολύ επιθετικές ομάδες, οι οποίες σκοράρουν κατά μέσο όρο περισσότερα από 2 γκολ, στα παιχνίδια τους στο φετινό πρωτάθλημα. Αναμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας, και την ΑΕΚ να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ, σε απόδοση 1.83.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γεγονότων για στοίχημα ποδόσφαιρο, αλλά και πολλών ακόμα αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας. Ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες σας για μεγάλα κέρδη, είναι το Cash Out, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να λάβετε κέρδη, αν η πορεία των αγώνων είναι αυτή που έχετε επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ