Superleague Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ vs Αστέρας Τρίπολης: Ανάλυση του αγώνα, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

ΑΕΚ vs Αστέρας Τρίπολης

Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά (04/02-17:30), με την ΑΕΚ (45 βαθμοί) να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (29 βαθμοί). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των  ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά για στοίχημα ποδόσφαιρο από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα αθλητικών γεγονότων που προσφέρονται για stoixima, με πολλές επιλογές να είναι διαθέσιμες, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Αν δεν έχετε λογαριασμό στη σελίδα, με την εγγραφή σας, μπορείτε να λάβετε ενίσχυση της 1ης σας κατάθεσης μέσω της προσφορά καλωσορίσματος, κάνοντας δικό σας ένα free bet 100% της κατάθεσής σας, έως και τα 50€, καθώς και ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο μετά από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 3-0. Αυτό συνέβη χάρη στον Ponce, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μια βδομάδα μετά το χατ τρικ που πέτυχε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, πέτυχε άλλα 2 γκολ (28’, 67’), κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του. Το σκορ έκλεισε ο van Weert στο 90+6’, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον μόνη 2η στη βαθμολογία, 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι στον Ατρόμητο με 3-1 την 20η αγωνιστική, που τον έφερε στην 6η θέση της βαθμολογίας, και στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Ο Αστέρας είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Xesc, ο οποίος με 2 γκολ (19’, 53’) έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ατρόμητος ωστόσο μείωσε, με αυτογκόλ του Castano στο 64’, προσπαθώντας στα επόμενα λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι, ο Αστέρας βρήκε χώρους και με γκολ του Καλτσά στο 77’ κατάφερε να κάνει το 3-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να επικρατεί εύκολα στην έδρα του Αστέρα, με σκορ 0-3.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.22, την ισοπαλία σε απόδοση 6.60 και τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 12.00. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.62, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 2.25. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.36, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.59.

Προγνωστικά

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.62

Σε κάθε ένα από τα τελευταία 7 παιχνίδια της ΑΕΚ, έχουν μπει τουλάχιστον 3 γκολ. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, σκοράρει λίγο περισσότερο από 1 γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια του στη Superleague. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι το over 2.5 goal είναι ένα σημείο που έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Διπλή Ευκαιρία και Γκολ Συνολικά / 1Χ και 1-4 – 1.31

Ένα ακόμα ωραίο σημείο που βρίσκουμε στη NetBet είναι ο συνδυασμός αποτελέσματος παιχνιδιού και συνολικών γκολ. Θα επιλέξουμε νίκη ή ισοπαλία της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να είναι αήττητοι στην έδρα τους στο φετινό πρωτάθλημα, και όσον αφορά τα συνολικά γκολ θα επιλέξουμε να σημειωθούν 1 έως 4 γκολ, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 31/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ