Superleague Ποδόσφαιρο

Ανάλυση και προγνωστικά της 21ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague

Φωτιά έχει πάρει το πρωτάθλημα της Superleague, με την 21η αγωνιστική να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των ομάδων, τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια αυτά.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες προς στοιχηματισμό όλες τις αναμετρήσεις της Superleague, σε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων. Επί του παρόντος, διαθέσιμη είναι και η προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στα παρολί, και να δείτε τα κέρδη σας σε αυτά να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Πανσερραϊκός-Άρης (03/02 – 19:30)

Δύσκολη έξοδος για τον Άρη (33 βαθμοί), ο οποίος πάει στις Σέρρες, για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Πανσερραϊκό (22 βαθμοί).

Μια ανάσα από τη νίκη έφτασε ο Πανσερραϊκός, απέναντι στο Βόλο, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά με σκορ 2-2. Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στον αγώνα, και προηγήθηκε στο 45’ με τον Assehnoun. Ο Πανσερραϊκός ωστόσο πάταγε καλύτερα στο 2ο ημίχρονο, καταφέρνοντας να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, και να προηγηθεί με 2-1 (Θυμιάνης 50’, Δεληγιαννίδης 59’). Παρόλα αυτά, ένα πέναλτι του Garcia στο 90+4’, έφερε το ματς στα ίσα, με τις 2 ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, με τους κιτρινόμαυρους να μην εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους, αλλά να καταφέρνουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κηφισιάς. Τη διαφορά έκανε ένα γκολ του Φετφατζίδη στο 16’, με τη Κηφισιά να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα από εκείνο το σημείο και μετά, ωστόσο να αποδεικνύεται αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, με το σκορ να παραμένει στο 0-1 μέχρι το τέλος.

Πρόκειται για 2 ομάδες που σκοράρουν αρκετά και για αυτό το λόγο θα επιλέξουμε το goal goal.

Πρόβλεψη: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.96

ΟΦΗ-Κηφισιά (04/02 – 16:00)

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ (20 βαθμοί) υποδέχεται την Κηφισιά (12 βαθμοί), σε ένα ενδιαφέρον ματσάρισμα.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, στη δύσκολη αποστολή που είχε στην έδρα της ΑΕΚ, χάνοντας με σκορ 3-0, σε ένα ματς που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων.

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Κηφισιά, γνωρίζοντας μια ακόμα ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της με αντίπαλο τον Άρη με 0-1.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή, προσπαθώντας να δημιουργήσει και την Κηφισιά να προσπαθεί να βρει χώρους για αντεπιθέσεις. Θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια του.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / ΟΦΗ – 1.79

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΣ Λαμία (04/02 – 17:30)

Στους Ζωσιμάδες, τα Γιάννενα (12 βαθμοί) υποδέχονται τη Λαμία (27 βαθμοί), θέλοντας να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι, ώστε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για ένα ημίχρονο άντεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει 2 φορές με τον Ντόη στο 57’ και τον Navarro στο 66’, παίρνοντας προβάδισμα νίκης. Ο ΠΑΣ μείωσε με τον Conde στο 75’, ωστόσο ο Jovetic έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις.

Σπουδαία νίκη για τη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 στην έδρα του Παναιτωλικού. Το σκορ για τη Λαμία άνοιξε ο Malci στο 11’, με τον Μαυρία να ισοφαρίζει για τον Παναιτωλικό στο 46’. Παρόλα αυτά, η Λαμία πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να βρει γκολ νίκης, με τον Nunez στο 82’.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες θα βρουν χώρους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 2.00

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (04/02 – 20:30)

Στο Περιστέρι, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (47 βαθμοί), αντιμετωπίζει τον μαχητικό Ατρόμητο (23 βαθμοί).

Ο Ατρόμητος, δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη, και ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Αστέρα. Ο Αστέρας είχε σε καταπληκτική μέρα τον Xesc, ο οποίος με 2 γκολ σε 19’ και 53’, έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με αυτογκόλ του Castano στο 64’, ωστόσο, ο Καλτσάς τελείωσε τη δουλειά στο 77’ για τον Αστέρα, σφραγίζοντας τη νίκη.

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον δικέφαλο να επικρατεί με σκορ 2-1. Καταπληκτικό ματς από τον Despotov, ο οποίος με 2 δικά του γκολ σε 43’ και 56’ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο, με πέναλτι του Μπακασέτα.

Σε εκπληκτική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, και για αυτό το λόγο θα επιλέξουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / ΠΑΟΚ – 1.51

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 31/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ