Superleague Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ανάλυση και προγνωστικά του ντέρμπι

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Στο σημαντικότερο ματς της 21ης αγωνιστικής ημέρας της Superleague, ο Παναθηναϊκός (44 βαθμοί) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (41 βαθμοί) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (04/02-21:00). Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι 2 ομάδες, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένες συμβουλές για stoixima στο παιχνίδι.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ντέρμπι των αιωνίων, ενώ διαθέσιμη θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε γεγονότα που αφορούν στοίχημα ποδόσφαιρο. Εάν είστε νέοι χρήστες της σελίδας, μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος που είναι διαθέσιμη, και να κερδίσετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1η σας κατάθεση, έως και το ποσό των 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet των 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με το παιχνίδι να τελειώνει με 2-1 υπέρ του δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, παίρνοντας μια νίκη που τον έφερε μόνο πρώτο στη βαθμολογία της Superleague. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο μέχρι το 30’, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Από το 30’ και μετά ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, καταφέρνοντας να σκοράρει στο 43’ με τον Despotov για το 1-0, ύστερα από λάθος του Aitor στο χώρο του κέντρου.

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 51’, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπακασέτας. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε γρήγορα, με τον Despotov να διπλασιάζει τα τέρματά του, ύστερα από ένα εντυπωσιακό σουτ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Mlantenovic στο 88’ και τον Jedvaj στις καθυστερήσεις, παρόλα αυτά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη σπουδαία νίκη.

Ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει 3 συνεχόμενες νίκες στη Superleague, με τελευταία απέναντι στα Γιάννενα με 3-1. Ο Ολυμπιακός, παρότι δυσκολεύτηκε, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ντόη να καταφέρνει να ανοίξει την καλοστημένη άμυνα του ΠΑΣ στο 57’. Ακολούθησε το γκολ του Navarro στο 66’, με τον ΠΑΣ να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με πέναλτι του Κόντε στο 75’. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, με τον Jovetic να σκοράρει στο 90+3’, για το τελικό 3-1.

Οι 2 αιώνιοι έχουν συναντηθεί φέτος άλλες 3 φορές, με το παιχνίδι του πρωταθλήματος να διακόπτεται και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ύστερα από ρίψη αντικειμένων από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με 0-3. Ακόμα, αναμετρήθηκαν 2 φορές για το Κύπελλο Ελλάδας, με τα παιχνίδια να έρχονται ισόπαλα (1-1 και 0-0), με τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται στην επόμενη φάση, ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.43, την ισοπαλία σε απόδοση 3.15 και τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 3.11. Το over 2.5 goal το βρίσκουμε σε απόδοση 2.20, με το under 2.5 goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.65. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται σε απόδοση 1.92, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.38

Δυνατός ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, με τη μόνη του ήττα στο πρωτάθλημα εντός έδρας να είναι από την ΑΕΚ την 5η αγωνιστική. Θα επιλέξουμε να μην ηττηθεί ο Παναθηναϊκός, το οποίο έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Συνολικά Γκολ / (+1.5) – 1.40

Πρόκειται για τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, μαζί με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες διαθέτουν πολλές λύσεις στην επιθετική τους γραμμή. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα από 1 γκολ, ένα σημείο που επιβεβαιώνεται στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν δώσει οι 2 ομάδες τη φετινή χρονιά.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 31/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ