Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος vs Παναθηναϊκός: Ανάλυση του παιχνιδιού που θα κρίνει μια θέση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυπέλλου Ελλάδας

Έφτασε η ώρα για τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας (31/01-19:00). Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά προγνωστικά για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γεγονότων για στοίχημα ποδόσφαιρο, όπως επίσης και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία μπορείτε να κερδίσετε ένα free bet 100%, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, έως και το ποσό των 50€, καθώς και άλλο ένα ακόμα free bet των 5 €, το οποίο γίνεται διαθέσιμο ύστερα από την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το 2ο παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, με το 1ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων να τελειώνει με 1-2 υπέρ του Ατρομήτου, στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας δυνατά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11′ με τον Αϊτόρ. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει μετά το γκολ, με τον Aitor να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 18’. Παρόλα αυτά, στο 25’, ο Ατρόμητος βρήκε χώρο σε μια αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Angielski.

Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του από εκείνο το σημείο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Jubitana στο 32’, με τον Dragowski να κάνει σπουδαία απόκρουση. Στην επόμενη φάση, ο Mancini έχασε μοναδική ευκαιρία με κενό τέρμα από κοντά, με τον Ατρόμητο να καταφέρνει να βγει κερδισμένος από αυτό το ροντέο ευκαιριών και να σκοράρει τελικά με τον Jubitana, ύστερα από αντεπίθεση, με την άμυνα του Παναθηναϊκού να επιστρέφει πολύ αργά.

Στο 2ο μέρος, ο Παναθηναϊκός πίεσε ασφυκτικά, χάνοντας πολλές μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει και να μπει στο ματς, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Ιωαννίδη στο 88’, το οποίο απέκρουσε ο Τσιντώτας, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά.

Έτσι, ο Ατρόμητος πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Περιστερίου. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα διώξει το άγχος και θα του επιτρέψει να ψάξει με ηρεμία την πρόκριση, σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία ηττήθηκε με 3-2 για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και για αυτό το παιχνίδι, με τους Juankar, Sporar, Verbic, Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη να μένουν εκτός αποστολής και τους Palacios και Schenkeveld να επανέρχονται σε αυτή. Από τον Ατρόμητο θα απουσιάσουν οι Kuen, Jubitana και Kechrida.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ατρομήτου σε απόδοση 4.60, την ισοπαλία σε απόδοση 3.60 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.60. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.87, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.83. Ακόμα, το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.89, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.81.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Παναθηναϊκός – 1.60

Περιμένουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό σε αυτό το παιχνίδι, ο οποίος θα έχει διαβάσει τα λάθη που έκανε στο 1ο παιχνίδι, επιδιώκοντας να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θα στοιχηματίσουμε στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Συνολικά Γκολ / (+2.5) – 1.87

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση, ώστε να καταφέρει να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να χτυπήσει και πάλι στις αντεπιθέσεις, και αναμένουμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες, με το να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ να αποτελεί μια καλή επιλογή.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 30/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ