Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση της 2ης φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυπέλλου Ελλάδας

Δεύτερος γύρος των αναμετρήσεων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις ομάδες να αναζητούν σκορ πρόκρισης για να περάσουν στα ημιτελικά. Ενημερωθείτε για τις αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου, και βρείτε μερικά στοιχηματικά tips για τα παιχνίδια.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Ανάμεσα σε αυτά, όλες τις αναμετρήσεις των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, σε κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Δημιουργήστε τα παρολί σας για τα παιχνίδια, και ενεργοποιήστε την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Νίκη Βόλου-Άρης (30/01 – 19:00)

Ξεκίνημα των αναμετρήσεων των προημιτελικών στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται τον Άρη, στη ρεβάνς του 3-0 της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο στο 1ο παιχνίδι, πιέζοντας τη Νίκη Βόλου από το ξεκίνημα, ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες των κιτρινόμαυρων, η Νίκη Βόλου και ο τερματοφύλακας της Γκαραβέλης, κρατούσαν τον 0 μέχρι το 58’. Σε εκείνο το σημείο, ο Darida κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με σουτ από κοντά, με την ομάδα από το Βόλο να ανεβαίνει προσπαθώντας να βρει γκολ. Ο Άρης βρήκε χώρους, και κατάφερε με γκολ στο 90+3’ και 90+6’ με τους Darida και Suleymanov να κάνει το 3-0 και να μετατρέψει τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Με την πρόκριση λίγο πολύ να έχει κριθεί, αναμένουμε τον Άρη να αγωνιστεί με αλλαγές στην ενδεκάδα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα επιλέξουμε να σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ η Νίκη Βόλου.

Πρόβλεψη: Γκολ Νίκη Βόλου / (+0.5) – 1.75

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (31/01 – 17:00)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ, στη ρεβάνς του 1-2 υπέρ του Παναιτωλικού πριν μια βδομάδα στο Ηράκλειο.

Στο παιχνίδι στην Κρήτη, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα με τον Joao Pedro στο 35’. Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή από εκείνο το σημείο, προσπαθώντας να βγάλει αντίδραση. Οι Κρητικοί κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με γκολ του Bakic στο 47’. Από εκείνο το σημείο, το παιχνίδι συνεχίστηκε με την κατοχή να είναι στον ΟΦΗ, ωστόσο ο Παναιτωλικός φαινόταν να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, όντας απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 94+4’, ο Παναιτωλικός χτύπησε στην αντεπίθεση, και με γκολ του Καρέλη, κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από το Ηράκλειο, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να παίξει με την ίδια συνταγή που χρησιμοποίησε και στο Ηράκλειο. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότερα από 3 γκολ.

Πρόβλεψη: Σύνολο Γκολ / (-2.5) – 1.61

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός (31/01 – 21:00)

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς του 0-4 υπέρ του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 0-2 από το 22’ (Nasberg 8’, Sastre 22’). Ο ΠΑΟΚ ήταν κυριαρχικός, πιέζοντας ασφυκτικά τον αντίπαλό του, θέλοντας να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά από το 1ο κιόλας ματς. Έτσι, ο δικέφαλος παρόλο που έχασε πέναλτι με τον Thomas στο 59’, κατάφερε να πετύχει 2 ακόμα γκολ, με τον Marcos Antonio στο 69’ και τον Zivkovic στο 79’, αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Αναμένουμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με την πρόκριση να έχει κριθεί. Ο Πανσερραϊκός έχει μια ποιοτική επιθετική γραμμή και για αυτό θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι -1.64

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 29/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ