Superleague Ποδόσφαιρο

Αναλύσεις αγώνων της 20ης αγωνιστικής της Super League

Super League

Ολοένα και μεγαλύτερο γίνεται το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Superleague, καθώς προχωράνε οι αγωνιστικές και πλησιάζουμε στα playoffs. Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα ματς της 20ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ διαθέσιμα θα βρείτε και ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε διαθέσιμες κορυφαίες αποδόσεις ποδοσφαίρου, σε όλα τα παιχνίδια της Superleague, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων σε όλες τις δημοφιλείς διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων, διαθέσιμη επί του παρόντος για τους χρήστες της σελίδας είναι η προσφορά «Boost νίκης στα παρολί», με την χρήση της οποίας, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ενίσχυση έως και 50% στα κέρδη σας στο παρολί.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Λαμία (27/01 – 17:30)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός (14 βαθμοί), υποδέχεται τη Λαμία (24 βαθμοί).

Ο Παναιτωλικός  δεν τα κατάφερε στην έδρα του ΟΦΗ, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, χάνοντας με 1-0 και παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Λαμία έρχεται στο παιχνίδι από σπουδαία νίκη απέναντι στη Κηφισιά με 4-1, όπου παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ (Simon 23’, Martinez 39’, Carlitos 56’, Malci 87’). Πλέον η Λαμία, βρίσκεται μια θέση μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για 2 ομάδες που παίζουν επιθετικά, με τα παιχνίδια τους να έχουν συνήθως πολλά γκολ. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι, μια επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 στη NetBet.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Ναι – 1.90

Πανσερραϊκός-Βόλος (27/01 – 19:30)

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός (21 βαθμοί), υποδέχεται το Βόλο (14 βαθμοί).

Σε καλή φόρμα βρίσκεται ο Πανσερραϊκός το τελευταίο διάστημα, μετρώντας 2 εκτός έδρας νίκες, στα τελευταία του 2 παιχνίδια για τη Superleague, απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα. Τελευταία νίκη για την ομάδα από τις Σέρρες, απέναντι στα Γιάννινα με σκορ 0-2, έχοντας τον Betancor σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, σημείωσε 2 γκολ στο 11’ και στο 16’, μετατρέποντας το υπόλοιπο παιχνίδι σε μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του.

Ο Βόλος από την άλλη, μετράει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με 5 σερί ήττες για το πρωτάθλημα της Superleague, με τελευταία απέναντι στον ΠΑΟΚ, με σκορ 1-5. Οι Βολιώτες μπόρεσαν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο να κυριαρχεί από εκείνο το σημείο και μετά, παίρνοντας μια εύκολη νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Πανσερραϊκός που θα πιέσει για την νίκη, με το 1Χ να είναι μια καλή επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.32

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (28/01 – 19:30)

Στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός (38 βαθμοί), υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (12 βαθμοί).

Ο Ολυμπιακός έρχεται στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Άρη, σε ένα γήπεδο που οι υπόλοιποι διεκδικητές του πρωταθλήματος έχασαν βαθμούς. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με 2 γρήγορα γκολ (Navarro 17’, Rodinei 21’), να βάλει δύσκολα στον Άρη, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με αυτογκόλ του Quini στο 90+1’.

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι ο ΠΑΣ, μην καταφέρνοντας κάτι καλό απέναντι με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 0-2 και συγκατοικούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά.

Αναμένουμε ένα εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα πάρει καθαρή νίκη, με τον ΠΑΣ να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Πρόβλεψη: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες / Όχι – 1.61

ΑΕΚ-ΟΦΗ (28/01-16:00)

Στην Αγιά Σοφιά, η ΑΕΚ (42 βαθμοί) υποδέχεται τον ΟΦΗ (20 βαθμοί).

Εξαιρετική εμφάνιση για την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, με τους κιτρινόμαυρους να είναι καταιγιστικοί στην έδρα του Ατρόμητου, στην οποία ο Ατρόμητος δεν είχε γνωρίσει την ήττα τη φετινή σεζόν. Η ΑΕΚ επικράτησε με 0-5, με τον Ponce να κάνει εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, με 2 γκολ στο 2’ και στο 15’. Ακολούθησαν το γκολ του Callens στο 35’, του Ponce στο 58’ και του Jonsson στο 66’, με την ΑΕΚ να παραμένει σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή.

Ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος τις 4 τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, παίρνοντας σπουδαία νίκη την τελευταία αγωνιστική, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εντός έδρας, με την οποία πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Τη διαφορά για τις 2 ομάδες έκανε ένα πέναλτι του Phellype στο 28’, με το παιχνίδι να κυλά χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα έχει την κατοχή και θα πιέσει από νωρίς για ένα γρήγορο γκολ, που θα κάνει τα πράγματα εύκολα για αυτή. Πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, σημείο που θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.31

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 24/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ