Superleague Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Super League Αποδόσεις & Προγνωστικά

ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός

Έφτασε η ώρα που όλοι περιμένανε, με τους 2 πρωτοπόρους του Ελληνικού πρωταθλήματος να αναμετρώνται στην Τούμπα (28/01-20:30), για την 20η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, στο κυνήγι του φετινού τίτλου της Superleague. Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για ορισμένα tips για stoixima από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, μπορείτε να βρείτε κορυφαίες αποδόσεις σε στοίχημα ποδόσφαιρο για τη Superleague, καθώς και για άλλες δημοφιλείς διοργανώσεις. Η σελίδα προσφέρει επί του παρόντος ένα μπόνους καλωσορίσματος για τους νέους της παίκτες της, κατά την εγγραφή τους στη σελίδα. Συγκεκριμένα, οι νέοι χρήστες της σελίδας, μπορούν να λάβουν ένα free bet 100%, μέχρι και για το ποσό των 50 €, ίσο με το ποσό της 1ης τους κατάθεσης, καθώς και ένα επιπλέον free bet αξίας 5 €, που γίνεται διαθέσιμο, ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ταυτοποίησης του χρήστη.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας 13 νίκες στα 14 τελευταία του παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα, απέναντι στο Βόλο εκτός έδρας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ένα εύκολο απόγευμα, παίρνοντας τη νίκη με 1-5. Σημαντική η συνεισφορά του Despotov, ο οποίος κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Βόλου, κάνοντας το 0-1 στο 22’, ενώ πέτυχε και το τρίτο γκολ του δικέφαλου στο 51’. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Murg, Taison και Τζίμας, με τον ΠΑΟΚ να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο για ένα ακόμα παιχνίδι. Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Vieirinha.

Επιστροφή στα ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, όπου μετά τις 3 ισοπαλίες στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, σειρά έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με τους πράσινους ωστόσο να μην ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους. Τη λύση απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη άμυνα του Αστέρα, έδωσε στο 50’ ο Aitor, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον Jedvaj να διπλασιάζει τα τέρματα των πρασίνων με κεφαλιά. Ο Παναθηναϊκός έχασε με τραυματισμό στο παιχνίδι αυτό τους Verbic και Sporar, ενώ από το παιχνίδι θα απουσιάσουν επίσης οι Palacios, Cerin και Jeremejeff.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.35, την ισοπαλία σε απόδοση 3.38 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 3.04. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 2.06, με το under 2.5 goal να το βρίσκουμε σε απόδοση 1.76. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.84, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 δίνεται σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά

Διπλή Ευκαιρία / 1Χ – 1.39

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος φέτος στην έδρα του, έχοντας μόνο 2 ισοπαλίες με Άρη και Αμπερντίν. Θεωρούμε ότι το αήττητο σερί του δικέφαλου στην έδρα του θα συνεχιστεί και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με το 1Χ να είναι μια επιλογή που έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Γκολ Παναθηναϊκός / 0 ή 1 – 1.40

Δεδομένων των απουσιών του Παναθηναϊκού στην επιθετική γραμμή, θα είναι δύσκολο για τους πράσινους να βρουν σκορ εύκολα, απέναντι σε μια συμπαγή άμυνα σαν του ΠΑΟΚ. Θα επιλέξουμε να σκοράρει ο Παναθηναϊκός 0 ή 1 γκολ, σημείο που προσφέρεται από τη NetBet σε απόδοση 1.40.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 24/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ