Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Preview Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Δυνατό ματσάρισμα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο να έρχονται αντιμέτωποι, για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την πρόκριση να κρίνεται ύστερα από διπλή αναμέτρηση. Πρώτο βήμα των αναμετρήσεων στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης (24/01 – 21:00). Διαβάστε τη δημοσίευση αυτή, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και ορισμένα προγνωστικά για stoixima, από την ομάδα των ειδικών μας.

Έρχεστε σήμερα στη NetBet και βρίσκετε κορυφαίες αποδόσεις για Στοίχημα Ποδόσφαιρο, για να ποντάρετε στο παιχνίδι, καθώς και σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν είστε νέοι παίκτες στη σελίδα, υπάρχει η προσφορά καλωσορίσματος κατά την εγγραφή σας, με την οποία μπορείτε να λάβετε ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50 €, ίσο με το ποσό της 1ης κατάθεσής σας, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 €, που θα γίνει διαθέσιμο στο υπόλοιπό σας, κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Για να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, χρειάστηκε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, στη διαδικασία των πέναλτι, με τα 2 παιχνίδια μεταξύ των «αιωνίων» να ολοκληρώνονται ισόπαλα (1ο παιχνίδι 1-1 / 2ο παιχνίδι 0-0). Οι  2 αναμετρήσεις βασίστηκαν στη δύναμη, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ότι το θέλει περισσότερο και να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος στη διαδικασία των πέναλτι, παίρνοντας την πρόκριση. Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών για τον Παναθηναϊκό, όπου είδε τους Σπόραρ και Βέρμπιτς να τραυματίζονται στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Αστέρα, και να προστίθενται στο γεμάτο απουσιολόγιό του ενόψει Ατρομήτου. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ακόμα ο Παλάσιος, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσέριν, Ιωαννίδης, Χουάνκαρ και Γερεμέγιεφ.

Ο Ατρόμητος από την άλλη, απέκλεισε τη Λάρισα στη φάση των «16», με συνολικό σκορ 5-1 στις διπλές αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων (1ο παιχνίδι 1-1 / 2ο παιχνίδι 4-0). Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε σοβαρός στο 2ο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, καταφέρνοντας να κυριαρχήσει, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στη Λάρισα. Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τον τελευταίο καιρό σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μένοντας αήττητος σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια, με το σερί αυτό να διακόπτεται την περασμένη βδομάδα, όπου η ομάδα από το Περιστέρι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί 2 φορές τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να νικάει εύκολα με 5-0 στη Λεωφόρο και τον Ατρόμητο να παίρνει τη ρεβάνς με σκορ 3-2 στο Περιστέρι.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.27, την ισοπαλία σε απόδοση 4.75 και τη νίκη του Ατρόμητου σε απόδοση 9.70. Το over 2.5 goal προσφέρεται σε απόδοση 1.72, ενώ το under 2.5 goal σε απόδοση 2.00. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 2.21, ενώ να μην σκοράρουν και οι 2 προσφέρεται σε απόδοση 1.59.

Προγνωστικά

Τελικό Αποτέλεσμα / 1 – 1.27

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, και να πάρει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς του Περιστερίου. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ να αναμένεται να παίξουν αρκετά επιθετικά, θέλοντας να κερδίσουν με σκορ πρόκρισης.

Γκολ Παναθηναϊκός / (+1.5) – 1.44

Μεγάλο το πρέπει για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, ο οποίος θέλει να πάρει «καθαρή» νίκη, με τουλάχιστον 2 τέρματα διαφορά, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Περιστέρι. Θεωρούμε ότι η διαφορά στη δυναμικότητα των 2 ομάδων είναι μεγάλη, και αν ο Παναθηναϊκός πιάσει τα γνωστά στάνταρ της απόδοσής του, θα καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 22/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ