Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Προεπισκόπηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Φτάσαμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με όλες τις ομάδες που συνεχίζουν, να έχουν ως στόχο να διακριθούν, μέσω μιας καλής πορείας στη διοργάνωση. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα παιχνίδια της 1ης φάσης των διπλών νοκ άουτ αναμετρήσεων, μαζί με ορισμένα στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπείτε σήμερα στη NetBet και βρείτε ελκυστικές αποδόσεις ποδοσφαίρου, για να στοιχηματίσετε στα παιχνίδια του Ελληνικού Κυπέλλου. Ακόμα, βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, με πολλά ειδικά στοιχήματα να συμπεριλαμβάνονται. Αν σας αρέσουν τα παρολί, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία τα κέρδη σας από τα παρολί, μπορούν να ενισχυθούν έως και 50%.

Προεπισκόπηση – Προγνωστικά Στοιχήματος

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (23/01 – 18:00)

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στο 1ο μέρος των αγώνων για τη φάση των «8» του φετινού Κυπέλλου.

Για να φτάσει εδώ ο ΟΦΗ, χρειάστηκε να αποκλείσει την Κηφισιά στη φάση των «16», με συνολικό σκορ 4-2 (1ο παιχνίδι 3-1 / 2ο παιχνίδι 1-1).

Ο Παναιτωλικός για να φτάσει στους «8», έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλιθέας, την οποία κατάφερε να αποκλείσει με συνολικό σκορ 5-4 (1ο παιχνίδι 3-2 / 2ο παιχνίδι 2-2).

Οι 2 ομάδες έχουν αναμετρηθεί φέτος 2 φορές για το πρωτάθλημα της Superleague, με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο του, και το παιχνίδι στο Αγρίνιο να λήγει ισόπαλο με 1-1.

Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι 2 ομάδες πρόκειται να είναι συντηρητικές στην προσέγγισή τους στο παιχνίδι, θέλοντας να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θεωρούμε ότι το under 2.5 goal είναι ένα σημείο που έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Πρόβλεψη: Συνολικά Γκολ / (-2.5) – 1.70

Άρης-Νίκη Βόλου (24/01 – 18:00)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, με τις 2 ομάδες να διεκδικούν μια θέση στους «4» του φετινού Κυπέλλου.

Ο Άρης φαίνεται αποφασισμένος να ξεχωρίσει στο φετινό Κύπελλο, αποκλείοντας την περσινή κάτοχο ΑΕΚ, στα πέναλτι, με τα 2 παιχνίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να λήγουν ισόπαλα, με συνολικό σκορ 1-1 (1ο παιχνίδι 0-0 / 2ο παιχνίδι 1-1).

Από την άλλη, η Νίκη Βόλου, κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του Λεβαδειακού, επικρατώντας με συνολικό σκορ 2-1 (1ο παιχνίδι 1-1 / 2ο παιχνίδι 1-0).

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες, με τον Άρη να θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, από το 1ο κιόλας παιχνίδι. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Άρη στο 1ο ημίχρονο, με τους κιτρινόμαυρους να αναμένεται να μπουν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη: 1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα / Άρης – 1.62

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 21/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ